بررسی خواص پای مرغ برای سلامت پوست و بدن
پای مرغ به دلیل ترکیبات مختلف و فواید سلامتی که دارد، در بین همه ی خوراکی های دیگر، بیشترین طرفدار را دارد. پای مرغ سرشار از پروتئین و ویتامین است که هر دو برای سالم و جوان ماندن ضروری هستند. پروتئین های موجود در پای مرغ دارای کیفیت بالا و کالری کمی هستند. یک پای مرغ به اندازه ی 10 کف دست ( 12 اونس) حاوی پروتئین است.
پای مرغ زیرک مقدار 500 گرم
مشخصات- وزن0.5 کیلوگرم
- ابعاد بستهبندی3 × 13.5 × 17 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت19106
- طعمساده
یکی از بهترین خواص پای مرغ وجود ویتامین C در آن است که موجب تقویت و پیشگیری از بیماری های پوستی می شود و از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند. در بسیاری از کشورها از جمله آمریکا، پای مرغ غذای اصلی مردم است. پای مرغ سرشار از ویتامین های A ، B و C است و خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارد. آنتی اکسیدان های موجود در آن برای سیستم ایمنی بدن، مبارزه با رادیکال های آزاد، ترمیم بافتها و محافظت در برابر سرطان ها موثر هستند.
پای مرغ سمین - 500 گرم
مشخصات- وزن0.500 کیلوگرم
- وزن بستهبندی700 گرم
- ابعاد بستهبندی20×15×1 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت
- طعمساده
- ویژگی گوشتبا پوست
- قطعات گوشتران
علاوه بر این پای مرغ دارای خواص ضدسرطانی است و نقش مهمی در تولید رنگدانه ملانین در پوست دارد. این رنگدانه سبب می شود که پوست روشن تر به نظر بیاید و با افزایش سن، از بین نرود. مصرف منظم این ماده معدنی تاثیر بسزایی بر تولید کلاژن پوست و ترمیم آن دارد. این خواص به علت وجود ترکیبات گوگرددار همچون سلنیوم، روی و آهن است که به بهبود تولید کلاژن کمک می کنند. سلنیوم موجود در این ماده غذایی یکی از اجزای اصلی در تولید ماده اولیه رنگ مو به حساب می آید.
روی نیز با افزایش سن کاهش می یابد که با مصرف آن میتوان این کمبود را جبران کرد. این ماده همچنین می تواند رشد بافتها را نیز بهبود بخشد. مصرف مقدار کافی از پای مرغ باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه و لوزالمعده و به طور کلی سرطانهای مرتبط با دهان، حلق، گلو و پوست می شود. ویتامین B17 و اسید فولیک از دیگر ترکیبات موجود در پای مرغ هستند که نقش مهمی در کاهش خطر سرطانهای مرتبط با دهان و پوست دارند.
همچنین، با توجه به مقدار بالای پروتئین، پای مرغ منبع عالی از انرژی و مواد مغذی به شمار می رود. پای مرغ دارای آنتی اکسیدان است که از طریق جلوگیری از آسیب سلولی، باعث رشد سلولی و کاهش تخریب بافت های سلولی می شود. مصرف پای مرغ برای جلوگیری از بیماریهای قلبی و سرطان نیز توصیه می شود. پای مرغ منبع عالی از اسید آمینه گلوتامین است که با افزایش حجم سلولهای عضلانی باعث ترمیم سریعتر می شود.
بنابراین مصرف پای مرغ به ورزشکاران و بدنسازان توصیه می شود. همچنین برای سلامت پوست، موی سر و ناخن ها بسیار مفید است. پای مرغ یک ماده غذایی سالم است و حاوی کلسیم، فسفر، ویتامین A و ویتامین D می باشد. پای مرغ هم برای زیبایی و هم برای سلامتی پوست مفید است.این ماده دارای مقدار زیادی نیاسین است که یک نوع آنتی اکسیدان قوی است و دارای اثرات ضد پیری نیز می باشد. علاوه بر این پای مرغ به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی عمل می کند.