خرید اینترنتی بهترین مارک مارشمالو کبابی ارزان قیمت - مارشمالو کبابی از کجا بخرم

خرید اینترنتی بهترین مارک مارشمالو کبابی ارزان قیمت - مارشمالو کبابی از کجا بخرم

خوراکی ‌ها و اقلام مصرفی

مارشمالو کبابی از کجا بخرم؟مارشمالو کبابی در ایران در مدلهای شیبا،خارجی به فروش می رسد. این ماده به شکل مکعب، استوانه‌ای و یا پولک‌دار موجود است. آبنبات‌ها می‌توانند هم شیرین و هم ترش و هم تلخ باشند.

مارشمالو هاریبو مدل Chamallows مقدار 150 گرم

مارشمالو هاریبو مدل Chamallows مقدار 150 گرممشخصات
  • سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 100 گرم: انرژی: 337 کیلوکالری چربی: 0.1 گرم کربوهیدرات: 78.4 گرم شکر: 68.9 گرم پروتئین: 5.8 گرم نمک: 0.025 گرم
  • وزن150 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی3 × 19 × 23 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت-
مشاهده قیمت

در حالی که هر دو این نوشیدنی‌های دوست‌داشتنی فواید و خواص مختلفی دارند، مصرف مقادیر زیاد آن‌ها می‌تواند برای سلامتی بدن مضر باشد. بر اساس پژوهشی که در دانشگاه کارولینای شمالی صورت گرفته، مصرف آبنبات‌هایی که از شکر تصفیه‌شده ساخته شده‌اند می‌تواند منجر به چاقی شود.

مارشملو میوه ای شیبا مدل Jungle Tale مقدار 50 گرم

مارشملو میوه ای شیبا مدل Jungle Tale مقدار 50 گرممشخصات
  • سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 100 گرم: - انرژی: 335/5 کیلوکالری - کربوهیدرات: 80 گرم - کلسترول: 0 گرم - چربی: 0/55 گرم - پروتئین: 2/65 گرم - سدیم: 45 میلی‌گرم
  • وزن50 گرم
  • وزن بسته‌بندی55 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی19 × 16 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت56/12908
مشاهده قیمت

اگرچه برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف بیش از حد و مداوم آبنبات می‌تواند موجب چاقی شود، اما این پژوهش هنوز نشان نداده است که آبنبات‌های شیرین مضر هستند. در این پژوهش از موش‌های آزمایشگاهی در سه گروه غذایی، استفاده شده است.

مارشمالو ببتو مدل Pink And White مقدار 60گرم

مارشمالو ببتو مدل Pink And White مقدار 60گرممشخصات
  • سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 100 گرم - انرژی:327کیلوکالری - کربوهیدرات: 77.3 گرم - قند: 68.1 گرم - پروتئین:4.5 گرم
  • وزن60 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی19 × 3 × 14.5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت215000204008
مشاهده قیمت

در گروه اول هیچ چیز به عنوان میان‌وعده مصرف نشده است و در گروه دوم مقدار کمی شکر تصفیه‌شده افزوده شده است. در گروه سوم نیز همان مقدار شکر بدون اضافه کردن هیچ ماده غذایی دیگری اضافه شده است. هر سه گروه موش‌ها رژیم غذایی یکسانی داشتند.

مارشمالو میوه ای شیبا - 50 گرم

مارشمالو میوه ای شیبا - 50 گرم مشخصات
  • وزن50 گرم
  • وزن بسته‌بندی60 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی16 × 2 × 12 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت56/10987
مشاهده قیمت

این محصول را می‌توان هم با آبنبات‌های رنگی و هم آبنبات‌های رنگی بدون رنگ درست کرد. البته این محصولات از نظر کیفیت ساخت و مواد اولیه با یکدیگر متفاوت هستند. البته اگر می‌خواهید طعم متفاوتی از آبنبات را در خانه تهیه کنید این مقاله را با ما همراه باشید.

مارشمالو توت وحشی بولگاری - 100 گرم

مارشمالو توت وحشی بولگاری - 100 گرممشخصات
  • وزن100 گرم
  • وزن بسته‌بندی100 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی23x2x17 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت1211374690621800
مشاهده قیمت
1. به میزان یک قاشق مرباخوری (معادل 8 گرم) پودر ژله در یک پیمانه آب جوش (به ازای هر یک قاشق یک قاشق مرباخوری) حل کرده و کمی صبر کنید تا کاملا در آب حل شود. سپس آن را در یک کاسه ریخته و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید.2. در این مرحله مقداری از ژله خنک شده روی آن بریزید و تا زمانی که به حالت سفت و روان خود برسد صبر کنید.3. سپس آن را در یخچال گذاشته و تا زمان آماده شدن می‌توانید به یخچال خود برگردانید.4. در این مرحله 3 پیمانه بستنی یخی (به میزان 3 / 4 پیمانه) با ژله بستنی مخلوط کرده و روی هر یک از پاستیل‌ها بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا پوشش پیدا کند.

هات چاکلت مارشمالو دار نستله - 121 گرم

هات چاکلت مارشمالو دار نستله - 121 گرممشخصات
  • تعداد در بستهشش
  • وزن بسته‌بندی121 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی12x18x5 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت59877778
  • ماندگاری18 ماه
مشاهده قیمت

مارشمالو از لحاظ شکل ظاهری شبیه به پرتقال و یا آناناس و از لحاظ مزه شبیه به تکه‌های آناناس است. در قدیم در خاورمیانه، آمریکای مرکزی و جنوبی و مرکزی، شمال آفریقا، استرالیا و نیوزیلند کشت می‌شده‌است. مارشمالو امروزه در بسیاری از کشورها از جمله آمریکا، کشورهای اروپایی، استرالیا، نیوزلند، آفریقای جنوبی و کانادا کشت و فرآوری می‌شود. در این مقاله طرز تهیه مارشمالو را برای شما می‌گذاریم.

طرز تهیه مارشمالو مارشمالو یکی از شیرینی‌های بسیار معروف ایرانی و در حقیقت، یک شیرینی فانتزی می‌باشد. آموزش درست کردن مارشمالو بسیار ساده و به راحتی قابل انجام است. تهیه مارشمالو ساده است. برای درست کردن مارشمالو باید شکلات تلخ را خرد کنید. در این آموزش با ما همراه باشید. پودر مارشمالو را با 3 قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط کنید. در یک کاسه، پودر قند، پودر ژلاتین و وانیل را با هم مخلوط کنید. خمیر مارشمالو را بر روی سطح صافی پهن کنید. خمیر را به شکل یک مستطیل به اندازه‌ی 4 در 4 سانتی‌متر، از مواد پر کنید

این برند بیشتر در امریکا تولید می‌شود و به دیگر کشورها هم صادر می‌شود. این برند در کشورهای کانادا، ژاپن، تایلند، فیلیپین و سنگاپور هم دارای شعبه‌است

این محصول در حال حاضر محبوب‌ترین خوراکی در میان ایرانیان است. همچنین نام علمی آن Mentha europaea است که با نام تجاری مارشمالو شناخته می‌شود. مارشمالو طعمی شیرین و کمی تلخ دارد. به دلیل طعم بی‌نظیر آن در کشورهای اروپایی آن را با نام مارشمالو می‌شناسند. امروزه بیشتر از این ماده خوراکی در تولید لوازم‌آرایش و برخی داروها مانند انواع کرم‌ها و لوسیون‌ها استفاده می‌شود.

امروزه در کشورهای آسیایی مارشمالو طرفداران بسیاری دارد. مارشمالو خوراکی است که در کشورهای خاور دور (ژاپن، کره‌جنوبی و چین) تولید و به کشورهای دیگر برده می‌شود. این محصول یکی از قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین اسنک‌های جهان است. شکلات و آبنبات در بین ایرانی‌ها محبوبیت بسیاری دارد.

اما محبوب‌ترین خوراکی در جهان مارشمالو است. شکلات از پودر بادام هندی و شکلات سفید یا تلخ ساخته شده است. در بعضی از دستورهای مارشمالو از شکر هم استفاده شده است که برای شیرین کردن آن می‌توانید از فندق استفاده کنید.

این اسنک که در طعم‌های مختلف موجود می‌باشد حاوی مقادیر بالایی از پتاسیم و منیزیم است. ارزش غذایی این خوراکی بسیار زیاد است. این شیرینی برای سلامتی بدن بسیار مفید بوده و در عین حال می‌توان گفت بسیار مغذی می‌باشد. مصرف این خوراکی در کودکان موجب تقویت استخوان و دندان‌ها شده و با افزایش جریان خون در بدن احساس شادابی و نشاط به آن‌ها می‌دهد.

پاستیل پفی حاوی مقادیر بالایی از اسیدهای چرب امگا 3 است که تاثیر زیادی بر عملکرد مغز و بهبود عملکرد مغزی دارد. پاستیل پفی دارای طعم‌های متنوعی است و در بسیاری از دسرها، پودینگ‌ها، بستنی‌ها و... کاربرد دارد. برای تهیه این خوراکی می‌توان به روش‌های مختلفی عمل نمود. یکی از آسان‌ترین و در عین حال شیک‌ترین روش تهیه پاستیل پفی استفاده از دستگاه اسلایسر است. این دستگاه قادر است انواع پاستیل‌های پفی را به صورت رولتی و تکه‌ای در اندازه‌های یک تا سه اینچ درآورده و به مشتریان خود ارایه نماید.