انجیر سیاه بهتر است یا زرد ؟
انجیر میوهای آبدار و گلابی شکل که بسیاری از آن لذت میبرند، به دلیل طعم لذیذ و مورد استفاده بودن خود در دنیای آشپزی شناخته شدهاند. با بیش از 700 نوع انجیر، تعجب آور نیست که علاقه مندان به انجیر در بحث های دوستانه در مورد اینکه کدام رنگ - سیاه یا زرد - از نظر طعم، بافت برتر است، شرکت کرده اند. در این مقاله، ویژگیهای انجیر سیاه و زرد و مزهها، ظاهر، و کاربردهای آشپزی آنها را بررسی میکنیم. برای شروع ارزیابی خود، اجازه دهید ابتدا مشخصات طعم انجیر سیاه را بررسی کنیم.
انجیر سیاه به خاطر نمای بیرونی بنفش یا سیاه تیره و طعم شیرین خود مشهور است. پوست مخملی یک انجیر بالغ تضاد قابل توجهی در برابر طعم لطیف و عسل مانند آن ایجاد می کند. هر لقمه با ترکیبی از طعم ها کام را آزار می دهد: شیرین، مخملی و به طرز ظریفی تند. نت های پیچیده موجود در انجیر سیاه به جوانه های چشایی اشاره می کند تا طعم منحصر به فرد و فریبنده آن را بیشتر کنند. از سوی دیگر، انجیر زرد یا انجیر آدریاتیک، جذابیت متفاوتی را به سفره می آورد.
انجیر خشک درجه AAAX استهبان مهر مهدی - 1 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات سایز انجیر:AAAX (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) منظور از درجه AAAX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی17x15x9
- محل تولیداستهبان
- وزن1000 گرم گرم
وقتی صحبت از کاربردهای آشپزی به میان می آید، انجیر سیاه و زرد هر دو ویژگی های بی شماری را ارائه می دهند. انجیر سیاه، با شیرینی شدید و طعم قوی خود، برای ایجاد دسرهای لذیذ مانند تارت انجیر، مربای انجیر، یا ترکیب کردن آنها با پنیرهایی شور مانند پنیر آبی یا گودا برای یک پیش غذای عالی مناسب است. انجیر سیاه را می توان در غذاهای خوش طعم نیز گنجاند و تضاد دلپذیری را با سالادها، گوشت های برشته یا حتی به عنوان رویه پیتزاهای لذیذ ایجاد کرد. در طرف دیگر طیف، طعم ملایم تر و میوه ای انجیر زرد به خوبی به آماده سازی های ساده تر کمک می کند. آنها را می توان به صورت تازه به عنوان یک میان وعده سالم مصرف کرد، برش داد و به سالاد میوه اضافه کرد، یا به کنسروهای خوش طعم تبدیل کرد تا در تمام طول سال از آن لذت ببرید.
انجیر خشک سیاه درختی استهبان مهر مهدی - 1 کیلوگرم
مشخصات- وزن1000 گرم
- ابعاد بستهبندی17x15x9
- محل تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحات- این محصول به تنهایی طعم لذیذی دارد و از آن میتوان جهت تهیه شربت،لواشک،جوشانده و مربای خانگی استفاده کرد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود. روشهای نرم کردن دانههای انجیر: 1.پس از شستشو دانههای انجیر،آن را در آب ولرم قرار دهید. 2.قرار دادن دانههای انجیر در مجاورت بخار آب (مانند بخار آب کتری یا سماور یا دستگاههای بخور) 3.انجیر را در فریزر بگذارید و پس از انجماد،در دمای محیط قرار دهید تا به حالت عادی بازگردد.
طعم انجیر زرد به آن ها اجازه می دهد تا به خوبی با طیف گسترده ای از مواد ترکیب شوند و آنها را به انتخابی ایده آل برای غذاهای سبک و با طراوت تبدیل می کند که شیرینی طبیعی و طعم لطیف آنها را برجسته می کند. بحث در مورد اینکه آیا انجیر سیاه یا زرد بهتر است، بحث ساده ای نیست، زیرا هر دو گونه کیفیت های متفاوتی را به میز می آورند. ترجیح شخصی تعیین می کند که کدام گونه به عنوان برنده واقعی برجسته می شود.
انجیر خشک درجه AX استهبان مهر مهدی - 500 گرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:A (قطر هر دانه انجیر حدود 18 الی 20 میلیمتر) - منظور از درجه AX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی28x17x7
- محل تولیداستهبان
- وزن500 گرم گرم
انجیر خشک دستچین کالا - 1000 گرم
مشخصات- سایر توضیحاتبسته بندی : زیپ کیپ مقوی ، تازه و سالم خشک شده بصورت کاملا طبیعی
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی20x8x30
- محل تولیداستهبان
- وزن1000 گرم گرم
انجیر خشک درجه AX استهبان مهر مهدی - 2 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:A (قطر هر دانه انجیر حدود 18 الی 20 میلیمتر) - منظور از درجه AX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی20x18x10
- محل تولیداستهبان
- وزن2 کیلوگرم گرم
انجیر خشک پروندبوم - 250 گرم
مشخصات- وزن250 گرم
- ابعاد بستهبندی15x15x10
- محل تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
انجیر سبز خشک بسته 3 عددی
مشخصات- سایر توضیحاتمجموعه سه عددی شامل یک بسته 100 گرمی و یک بسته 250 گرمی و یک بسته 500 گرمی است.
- استان تولیدخراسان شمالی
- ابعاد بستهبندی17x28x15
- محل تولیدبجنورد
- وزن850 گرم
انجیر خشک سیاه درختی استهبان مهر مهدی - 500 گرم
مشخصات- سایر توضیحات- این محصول به تنهایی طعم لذیذی دارد و از آن میتوان جهت تهیه شربت،لواشک،جوشانده و مربای خانگی استفاده کرد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی28x17x7
- محل تولیداستهبان
- وزن500 گرم
انجیر خشک درجه AX استهبان مهر مهدی - 1 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:A (قطر هر دانه انجیر حدود 18 الی 20 میلیمتر) - منظور از درجه AX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی17x15x9
- محل تولیداستهبان
- وزن1 کیلوگرم گرم
انجیر خشک کریستالی مزرعه میرزا - 350 گرم
مشخصات- وزن350 گرم
- ابعاد بستهبندی12x12x6 سانتیمتر
- محل تولیدگرگان
- استان تولیدگلستان
- آجیل شاملانجیر خشک
- سایر توضیحاتانجیر خشک مزرعه میرزا دارای بسته بندی کریستالی و شفاف است و بستهبندی آن پلمپ شده است. بهتر است در جای خشک و خنک نگهداری شود.
انجیر خشک درجه AAA استهبان مهر مهدی - 1000 گرم
مشخصات- وزنیک کیلوگرم گرم
- ابعاد بستهبندی17x15x9
- محل تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحاتسایز انجیر:AAA (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
انجیر خشک - 1000گرم
مشخصات- سایر توضیحاتانجیر خشک - 1000گرم به صورت اسلایسی
- استان تولیدتهران
- محل تولیدتهران
- وزن1000 گرم
انجیر خشک درجه AAX استهبان مهر مهدی - 1 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAX (قطر هر دانه انجیر 20 الی 22 میلیمتر) - منظور از درجه AAX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی17x15x9
- محل تولیداستهبان
- وزن1 کیلوگرم گرم
انجیر خشک درجه A استهبان مهر مهدی - 1 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:A (قطر هر دانه انجیر حدود 18 الی 20 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی17x15x9
- محل تولیداستهبان
- وزن1000 گرم گرم
انجیر خشک درجه AAAX استهبان مهر مهدی - 500 گرم
مشخصات- سایر توضیحاتسایز انجیر:AAAX (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) منظور از درجه AAAX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی28x17x7
- محل تولیداستهبان
- وزن500 گرم گرم
انجیر مرطوب استهبان مهر مهدی - 200 گرم
مشخصات- سایر توضیحات- هر بسته حاوی 100 گرم انجیر مرطوب رنگ روشن و 100 گرم انجیر مرطوب شکلاتی رنگ میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و آماده مصرف - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک (مانند یخچال) نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی9x7x3 سانتیمتر
- محل تولیداستهبان
- وزن200 گرم گرم
انجیر خشک خندان درجه AA استهبان مهر مهدی - 500 گرم
مشخصات- وزن500 گرم گرم
- ابعاد بستهبندی28x17x7
- محل تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحات- سایز انجیر:AA (قطر هر دانه انجیر حدود 20 الی 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
انجیر خشک پرک درجه AAA استهبان مهر مهدی - 350 گرم
مشخصات- سایر توضیحات سایز انجیر:AAA (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی28x17x7
- محل تولیداستهبان
- وزن350 گرم گرم
انجیر خشک پرک - 1 کیلوگرم
مشخصات- وزن1000 گرم
- محل تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- آجیل شاملانجیر خشک
- سایر توضیحاتشیوه نگهداری: جهت جلوگیری از کرم و پروانه زدن در جای خنک نگهداری شود
انجیر مرطوب روحبخش - 500 گرم
مشخصات- وزن500 گرم
- ابعاد بستهبندی20x16x5
- محل تولیدمشهد
- استان تولیدکرمانشاه
- سایر توضیحاتانجیر مرطوب روحبخش
انجیر خشک ویدا - 400 گرم
مشخصات- وزن400 گرم
- محل تولیدقم
- استان تولیدقم
- آجیل شاملانجیر خشک
- سایر توضیحاتخواص شگفت انگیز انجیرخشک برای درمان و سلامت بدن: سرشار از فیبر منبع کلسیم افزایش و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک به گوارش و هضم تنظیم کننده فشارخون موثر در کاهش وزن
انجیر خشک عارف ترک -500 گرم
مشخصات- استان تولیدمرکزی
- ابعاد بستهبندی20×20×10
- محل تولیدباغ
- وزن1000 گرم
انجیر خشک درجه AAX استهبان مهر مهدی - 3 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAX (قطر هر دانه انجیر حدود 20 الی 22 میلیمتر) - منظور از درجه AAX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی23x23x13
- محل تولیداستهبان
- وزن3000 گرم گرم
انجیر خشک دستچین کالا - 350 گرم
مشخصات- سایر توضیحاتبسته بندی : زیپ کیپ مقوی ، تازه و سالم خشک شده بصورت کاملا طبیعی
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی16x7x24
- محل تولیداستهبان
- وزن350 گرم گرم
انجیر خشک خندان نچرال - 1 کیلوگرم بسته 2 عددی
مشخصات- وزن1000 گرم
- محل تولیدتهران
- استان تولیدتهران
انجیر خشک درجه B استهبان مهر مهدی - 11 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحاتسایز انجیر:B (قطر هر دانه انجیر حدود 15 الی 18 میلیمتر) ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده روشهای نرم کردن دانههای انجیر: 1.پس از شستشو دانههای انجیر،آن را در آب ولرم قرار دهید. 2.قرار دادن دانههای انجیر در مجاورت بخار آب (مانند بخار آب کتری یا سماور یا دستگاههای بخور) 3.انجیر را در فریزر بگذارید و پس از انجماد،در دمای محیط قرار دهید تا به حالت عادی بازگردد.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی43x33x13
- محل تولیداستهبان
- وزن11000 گرم
انجیر خشک درجه AA استهبان مهر مهدی - 500 گرم
مشخصات- وزن500 گرم گرم
- ابعاد بستهبندی28x17x7
- محل تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحات- سایز انجیر:AA (قطر هر دانه انجیر حدود 20 الی 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
انجیر مرطوب استهبان مهر مهدی - 200 گرم بسته 5 عددی
مشخصات- سایر توضیحات هر بسته حاوی 100 گرم انجیر مرطوب رنگ روشن و 100 گرم انجیر مرطوب شکلاتی رنگ میباشد. ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) کاملاً بهداشتی و آماده مصرف جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک (مانند یخچال) نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی18x10x7
- محل تولیداستهبان
- وزن1000 گرم
انجیر خشک پی تری - 1000 گرم
مشخصات- سایر توضیحات جدول ارزش غذایی در 100 گرم: چربی: 1.6 - پروتئین: 3.6 - کربوهیدرات: 52.9 - سدیم: 62 - کلسیم: 250
- استان تولیدتهران
- ابعاد بستهبندی14x12x20
- محل تولیدتهران
- وزن1000 گرم
انجیر خشک پرک - 500 گرم
مشخصات- وزن500 گرم
- محل تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- آجیل شاملانجیر خشک
- سایر توضیحاتشیوه نگهداری: جهت جلوگیری از کرم و پروانه زدن در جای خنک نگهداری شود .
انجیر خشک پی تری - 1000 گرم
مشخصات- سایر توضیحات جدول ارزش غذایی در 100 گرم: چربی: 1.6 - پروتئین: 3.6 - کربوهیدرات: 52.9 - سدیم: 62 - کلسیم: 250
- استان تولیدتهران
- ابعاد بستهبندی14x12x20
- محل تولیدتهران
- وزن1000 گرم
انجیر خشک دستچین کالا - 120 گرم
مشخصات- سایر توضیحاتبسته بندی : زیپ کیپ مقوی ، تازه و سالم خشک شده بصورت کاملا طبیعی
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی11x3x17
- محل تولیداستهبان
- وزن120 گرم گرم
انجیر خشک درجه AAA استهبان مهر مهدی - 500 گرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAA (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی28x17x7
- محل تولیداستهبان
- وزنپانصد گرم گرم
انجیر خشک درجه AA استهبان مهر مهدی- 1000 گرم
مشخصات- سایر توضیحات سایز انجیر:AA (قطر هر دانه انجیر حدود 20 الی 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی17x15x9
- محل تولیداستهبان
- وزن1000گرم گرم
انجیر خشک درجه AAA استهبان مهر مهدی - 2000 گرم
مشخصات- وزندو کیلوگرم گرم
- ابعاد بستهبندی20x18x10
- محل تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAA (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
انجیر خشک درجه B استهبان مهر مهدی - 6 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحاتسایز انجیر:B (قطر هر دانه انجیر حدود 15 الی 18 میلیمتر) ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده روشهای نرم کردن دانههای انجیر: 1.پس از شستشو دانههای انجیر،آن را در آب ولرم قرار دهید. 2.قرار دادن دانههای انجیر در مجاورت بخار آب (مانند بخار آب کتری یا سماور یا دستگاههای بخور) 3.انجیر را در فریزر بگذارید و پس از انجماد،در دمای محیط قرار دهید تا به حالت عادی بازگردد.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی38x31x11
- محل تولیداستهبان
- وزن6000 گرم
انجیر خشک درجه AX استهبان مهر مهدی - 3 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:AX (قطر هر دانه انجیر حدود 18 الی 20 میلیمتر) - منظور از درجه AX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی23x23x13
- محل تولیداستهبان
- وزن3 کیلوگرم گرم
انجیر خشک درجه A استهبان مهر مهدی - 3 کیلوگرم
مشخصات- وزن3 کیلوگرم گرم
- ابعاد بستهبندی23x23x13
- محل تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحات- سایز انجیر:A (قطر هر دانه انجیر حدود 18 الی 20 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
انجیر خشک درجه AAX استهبان مهر مهدی - 500 گرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAX (قطر هر دانه انجیر 20 الی 22 میلیمتر) - منظور از درجه AAX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی28x17x7
- محل تولیداستهبان
- وزن500 گرم گرم
انجیر خشک درجه AAX استهبان مهر مهدی - 2 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAX (قطر هر دانه انجیر حدود 20 الی 22 میلیمتر) - منظور از درجه AAX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی20x18x10
- محل تولیداستهبان
- وزن2000±10 گرم گرم
انجیر خشک درجه AAAX استهبان مهر مهدی - 2 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAAX (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) - منظور از درجه AAAX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی20x18x10
- محل تولیداستهبان
- وزن2000 گرم گرم