کدام نوع لیمو بهتر است؟
خوراکی ها و اقلام مصرفی
لیمو با رنگ زرد دلربا و طعم ترش و تند خود، یک مرکبات همه کاره است که در دستورالعمل های مختلف آشپزی و حتی دارویی در سراسر جهان استفاده می شود. اما نکته ای که مطرح می شود این است که کدام نوع لیمو بهتر است؟ در این بحث، انواع مختلف لیمو را بررسی میکنیم و ویژگیهای متمایز آنها را ارزیابی میکنیم تا مشخص کنیم که کدام لیمو برتر است.
لیمو عمانی اسلایس ممتاز سرمد - 250 گرم بسته 2 عددی
مشخصات- ارگانیکبله
- استان تولیداصفهان
- شکل ظاهریچندتکه
- ابعاد بستهبندی7x14x17
- محل تولیدکاشان
- وزن250 گرم
یکی از رایج ترین انواع لیمو، لیمو اورکا است. این نوع لیمو به راحتی با رنگ زرد روشن، اندازه متوسط تا بزرگ و شکل گرد آن قابل تشخیص است. لیموهای اورکا به دلیل محتوای بالای آب خود شناخته شده اند، که آنها را برای تهیه آب میوه و پخت و پز محبوب کرده است. طعم مطبوع و ترش آنها طراوت را ایجاد میکند که برای تقویت طعم نوشیدنیها، سسها و دسرها عالی است.
لیمو عمانی 125 - 130 گرم
مشخصات- وزن130 گرم
- ابعاد بستهبندی26x18x3 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت20/10029
- سایر توضیحات قبل از مصرف شسته شود ارزش غذایی 100 گرم لیمو عمانی: -پروتئین:1.1 گرم -کربوهیدرات:9 گرم -سدیم:2 گرم -کلسیم:20 گرم -فاقد چربی
از سوی دیگر، لیمو مایر در مقایسه با لیمو های دیگر، طعم شیرین تر و اسید کمتری دارد. این نوع لیموی کوچکتر و گردتر که منشا آن چین است، رنگی جذاب نارنجی مایل به زرد دارد. پوست نازک و گوشت آبدار آن، آن را برای طعم دادن به غذاهای مختلف ایده آل می کند و همچنین افزودنی لذت بخش برای غذاهای شیرین و خوش طعم است. یکی دیگر از انواع لیمو که ارزش توجه دارد، لیمو لیسبون است، که به طور گسترده رشد می کند و ویژگی های مشابه لیمو اورکا دارد.
لیمو عمانی 125 - 130 گرم بسته 2 عددی
مشخصات- وزن260 گرم
- ابعاد بستهبندی26x18x5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت20/10029
البته لیمو لیسبون کمی بزرگتر و دارای شکل کشیده تری است که پوست ضخیم تری دارد. همچنین به دلیل داشتن آب زیاد، برای آبگیری، تزئین و فشار دادن روی غذاهای مختلف انتخابی عالی می باشد. طعم تند و اسیدی آن نیز به خوبی با غذاهای مختلف هماهنگ میشود، مخصوصاً وقتی برای تهیه انواع سس استفاده شود.
لیمو عمانی گلها - 100 گرم
مشخصات- وزن100 گرم
- ابعاد بستهبندی26x3x15 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت22/10245
در کنار همه این نوع لیمو ها، یک گزینه متفاوت به نام Citrus limonia نیز داریم. این لیموها کمتر یافت می شوند و بیشتر به عنوان پایه برای پیوند سایر گونه های مرکبات استفاده می شوند.Citrus limonia دارای پوست ناهموار، ضخیم و طعمی تند هستند که اغلب در مقایسه با انواع دیگر لیموها، ترش تر و تلخ تر توصیف می شود. همچنین به دلیل طعم شدید آنها، معمولاً به صورت خام مصرف نمی شوند، اما گاهی اوقات برای ترشی و خشک کردن استفاده می شوند.
پر لیمو عمانی بهرامن - 110 گرم
مشخصات- وزن110 گرم
- ابعاد بستهبندی8x5x20 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت12771
- سایر توضیحاتپر لیمو عمانی
در نهایت، تعیین اینکه کدام نوع لیمو بهتر است به ترجیح شخصی و استفاده مورد نظر بستگی دارد. اگر از طعم لیموی تندتر و اسیدی تر لذت می برید، لیمو اورکا یا لیسبون می تواند بهترین انتخاب شما باشد. با این حال، اگر طعم شیرینتر و لطیفتری را ترجیح میدهید، لیمو مایر میتواند بهترین گزینه باشد. برای کسانی که به دنبال آزمایش طعم های منحصر به فرد یا تزئین غذاهای خود هستند، Citrus limonia ممکن است گزینه مناسبی باشد. در نتیجه، لیموها در انواع مختلف و با ویژگیهای متمایز وجود دارند که برای انواع سلیقهها و اهداف آشپزی مختلف مناسب میباشند. فرقی نمیکند که هوس طعم لطیفتر یا یک لیمو بسیار ترش را داشته باشید، در هر صورت لیمویی وجود دارد که نیازهای شما را برآورده کند.
پر لیمو عمانی صادراتی آنید - 125 گرم
مشخصات- وزن125 گرم
- ابعاد بستهبندی10x10x11 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت1026742818
- سایر توضیحاتمزایای استفاده: تقویت عضلات قلب بهبود حرکات روده سم زدایی روده ها کاهش خطر ابتلا به سرطان تقویت سیستم ایمنی بدن کاهش خستگی و کمبود انرژی موثر برای رفع عوارض کمبود ویتامین C التیام دهنده ی سرفه و سرماخوردگی مسکن سردرد اشتها آور مقوی معده ضد نفخ طریقه مصرف: لیمو عمانی را به عنوان چاشنی به صورت درسته یا پودر شده (گرد لیمو) برای تهیه انواع خورش های ایرانی از جمله قورمه سبزی و قیمه، آبگوشت، انواع سوپ، چای، دمنوش و شربت به کار می برند. توصیه میشود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود. چرا که با این کار اثرگذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود چرا که در این صورت تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت. منع مصرف: لیمو عمانی بیشترین موادی که جذب میکند چربیها و اسیدهای چرب است. به همین علت توصیه میکنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و برخی از غذاها به خصوص غذاهای چرب مانند قرمهسبزی، قیمه و آبگوشت به خصوص گروه هایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود. چرا که مصرف این لیمو عمانیها باعث افزایش چربی خون و بیماریهایی از این دست خواهد شد. چرا حبوبات آنید: 1- تمرکز روی کیفیت پایه حبوبات 2- بررسی نژاد و سعی در تهیه محصول ارگانیک 3- تولید به اندازه سفارش مشتریان 4- و عدم دپو جداسازی سنگ و حبوبات نیمه 5- بسته بندی و مونتاژ شده توسط فرشته های بهزیستی
پرک لیمو عمانی ممتاز سرمد - 140 گرم
مشخصات- سایر توضیحاتروشهای مختلفی برای استفاده از پر لیمو عمانی وجود دارد: در آشپزی: میتوانید پر لیمو عمانی را به خورشها، سوپها یا پلو اضافه کنید تا طعم ترش و مطبوعی به غذا بدهد. دمکردنی: با دم کردن پر لیمو عمانی در آب داغ، یک چای ترش و خوشطعم تهیه کنید. به عنوان چاشنی: پودر شدهی پر لیمو عمانی را میتوان روی سالاد، گوشت یا غذاهای دریایی پاشید
- ارگانیکبله
- استان تولیداصفهان
- شکل ظاهریپرک
- نوع بستهبندیپلاستیک
- ابعاد بستهبندی8*8*17 سانتی متر
- وزن150 گرم
لیمو عمانی گلستان - 130 گرم بسته 2 عددی
مشخصات- وزن۲۶۰ گرم
- ابعاد بستهبندی12×10×6 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت257853
لیمو عمانی بدون پوست ممتاز سرمد - 50 گرم
مشخصات- ارگانیکبله
- استان تولیداصفهان
- شکل ظاهریپوست کنده
- ابعاد بستهبندی8x8x17
- محل تولیدکاشان
- وزن50 گرم
لیمو عمانی صادراتی آنید - 150 گرم
مشخصات- وزن150 گرم
- ابعاد بستهبندی22x12x6 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت50/ظ/2487
- ارگانیکبله
- سایر توضیحات نکات دارویی: باعث افزایش اشتها می شود، ناراحتی معده را درمان می کند و با بهبود حرکات روده برای پیشگیری و درمان یبوست و اسهال مفید می باشد. برخی ترکیبات لیمو عمانی تقسیم سلولی در بسیاری از سلول های سلولی سرطانی را کاهش داده و خطر ابتلا به سرطان را از بین می برد. افراد دمنوش لیمو عمانی را به صورت روزانه مصرف می کنند که این کار بسیار اشتباه می باشد ، زیرا دمنوش ها بیشتر در زمینه درمانی استفاده می شوند و مصرف مداوم این دمنوش های گیاهی به مقدار زیاد ، ممکن است باعث بروز خطرات و مشکلاتی در فرد شوند. منع مصرف: لیمو عمانی بیشترین موادی که جذب میکند چربیها و اسیدهای چرب است، به همین علت توصیه میکنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و برخی از غذاها به خصوص غذاهای چرب مانند قرمهسبزی، قیمه و آبگوشت به خصوص گروه هایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود؛ چرا که مصرف این لیمو عمانیها باعث افزایش چربی خون و بیماریهایی از این دست خواهد شد.
لیمو عمانی ممتاز سرمد - 90 گرم
مشخصات- وزن90 گرم
- ابعاد بستهبندی8x8x17 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت40/1015-3
- ارگانیکبله
- شکل ماده غذاییکامل
لیمو عمانی حامی - 250 گرم
مشخصات- ارگانیکبله
- استان تولیدخراسان رضوی
- شکل ظاهریکامل
- ابعاد بستهبندی20x16x5
- وزن250 گرم
لیمو زرد بانوی جنوب - 200 گرم
مشخصات- ارگانیکبله
- استان تولیدخوزستان
- نوع بستهبندیپاکتی
- وزن200 گرم
لیمو عمانی سیاه سبز بهار - 50 گرم
مشخصات- وزن50 گرم
- ابعاد بستهبندی16×16×1 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت36/14072
لیمو عمانی خشکپاک مقدار 150 گرم
مشخصات- وزن150 گرم
- ابعاد بستهبندی24.5 × 5 × 14 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت21/13404
- سایر توضیحاتارزش غذایی 100 گرم لیمو عمانی: - پروتئین : 1.1 گرم - کربوهیدرات:9 گرم - سدیم:2 گرم - کلسیم:20 گرم
لیمو عمانی سیاه حامی - 75 گرم
مشخصات- ارگانیکبله
- استان تولیدخراسان رضوی
- شکل ظاهریکامل
- ابعاد بستهبندی20x16x5
- محل تولیدمشهد
- وزن75 گرم
اسلایس لیمو عمانی ممتاز سرمد - 130 گرم
مشخصات- وزن بستهبندی130 گرم
- ابعاد بستهبندی7x7x17 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت40/1015-3
- اجزای تشکیلدهندهلیمو عمانی اسلایس شده
- ارگانیکبله
- نوع بستهبندیپلاستیک
لیمو سنگی - 500 گرم
مشخصات- سایر توضیحاتلیمو سنگی - 500 گرم به صورت اسلایسی
- ارگانیکبله
- استان تولیدتهران
- وزن500 گرم
لیمو عمانی سبز بهار - 50 گرم
مشخصات- وزن50 گرم
- ابعاد بستهبندی16×16×1 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت36/14072
مشخصات
مشخصات
مشخصات
مشخصات