خواص میوه فیجوا و طعم و مضرات آن - راهنمای خرید میوه فوجیا با قیمت مناسب
میوه فیجوا میوهای با ارزش تغذیهای بالا و سرشار از ویتامینهای آ، ب 6 ، ب 12 و ث میباشد. این محصول سرشار از ویتامینهای ب، ث، کا، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، منگنز، مس و آهن است. میوهی فیجوا سرشار از آب است که مانع از یبوست میشود. این میوه میتواند سموم بدن را از بین ببرد، بیماریهای مربوط به دهان و دندان را درمان کند و در پیشگیری از بیماریهای قلبی، دیابت و سکتهی مغزی موثر است.
بذر میوه فوجیا سانیا سید مدل T6
مشخصات- خاک مناسب برای کاشتخاک باغچه
- خلوص100
- عمق لازم برای کاشتدو برابر قطر بذر
- فصل کاشتبهار
- فضای پیشنهادی برای کشت1 متر مربع
- فضای مورد استفادهگلدان-باغچه
- قوه نامیه90 درصد
- مقدار آب مورد نیازمرطوب تا زمان جوانه زنی
- نوع گیاهمیوه
- وزن بسته بندی5 کیلوگرم
- تعداد دانه و بذر5
از میوه فیجوا میتوان برای درمان بیماریهای کبدی، اختلالات هورمونی، رفع اختلالات هورمونی و بیماریهای مثانه استفاده کرد. در بخشهای دیگر دنیا نیز کشت و برداشت میوه فیجوا با شیوههای مدرن، علمی و مدرن انجام میشود. در حال حاضر برداشت و پرورش در سطح گستردهای در بخشهای مختلف جهان با استفاده از پیشرفتهترین تجهیزات و روشها انجام میشود.
بذر میوه فوجیا وانیا سید مدل N134
مشخصات- خاک مناسب برای کاشتخاک باغچه
- خلوص100
- عمق لازم برای کاشتدو برابر قطر بذر
- فصل کاشتبهار
- فضای پیشنهادی برای کشت4 متر مربع
- فضای مورد استفادهباغچه-گلدان-زمین زراعی
- قوه نامیه95 درصد
- مقدار آب مورد نیازمرطوب تا زمان جوانه زنی
- نوع گیاهمیوه
- وزن بسته بندی6 کیلوگرم
- تعداد دانه و بذر5
در ایران نیز چند سالی است که باغداران از روشهای جدید و روشهای نوین به منظور کشت و برداشت میوه و سبزی فیجوا در استانهای شمالی و گیلان استفاده میکنند. میوه این گیاه شبیه به گوجه فرنگی است که با برگهای کلفت گوشتی شکل و گوشتدار در اواسط بهار در طبیعت ظاهر میشود. پس از رسیدن میوه، رنگ و بوی مطبوع و مطبوع برگها باعث میشود که انسان در فصل بهار میوه آن را در خانه بچیند و از طعم و بوی آن استفاده کند.
بذر فوجیا آذر سبزینه مدل F134
مشخصات- ابعاد بستهبندی9⨯14⨯2 سانتیمتر
- خاک مناسب برای کاشتخاک سبک
- خلوص100
- دمای مناسبدمای اتاق درجه سانتیگراد
- عمق لازم برای کاشت2 برابر قطر بذر
- فصل کاشتبهار
- فضای پیشنهادی برای کشت0/5 تا 2 متر مربع
- قوه نامیه95 درصد
- مقدار آب مورد نیازتا زمان سبز شدن خاک مرطوب باشد
- نوع گیاهمیوه
- وزن بسته بندی5 کیلوگرم
- تعداد دانه و بذر5
فیجوا یا همان سیب ترش در گیلان به نام سیب لونگی نیز معروف است که به معنای ترش مزه با لونگی است. این میوه در فصل بهار بسیار خوب و لذتبخش است. چون دارای طبیعت گرم است و موجب کاهش دردهای مفصلی، سردردهای میگرنی، درد مفاصل، گرفتگی عضلات، دردهای دندان، دردهای روماتیسمی میشود. فیجوا به صورت خام در غذاهای محلی نیز استفاده میشود.
میوه فیجوا بسیار گرانقیمت است و برای تولید آن باید پولهای گزافی پرداخت. برای کاشت و تولید میوه فیجوا در ایران باید حداقل 30 نفر بهکار گرفته شوند که یکی از آنها باغبان باغ است. با هزینههای گزاف کاشت، برداشت و خشک کردن میوه فیجوا این امر بهصرفه نیست، از اینرو از روش پرورش بافتهای میوه فیجوا برای تولید این میوه استفاده میشود. میوه فیجوا بسیار شبیه میوههای مشابه خود همچون بادمجان، کدو، بادمجان چیلله، زردآلو، سیبزمینی و خیار است.
البته طعم فیجوا شباهت زیادی به طعم خیار دارد. میوههای فیجوا در اوایل خرداد ماه میرسد. از میوههای این گیاه امروزه در آشپزی و تولید انواع سسها، ترشیجات، شور و ترشی استفاده میشود. میوه فیجوا به رنگ قرمز است و شکل میوههای آن به گونهای است که شبیه گل میشود. اندازه میوه فیجوا نسبت به دیگر مرکبات کوچکتر بوده و به همین علت قیمت ارزانتری نیز دارد. میوه فیجوا به دلیل رنگ قرمزی که دارد میتواند به عنوان تزیین روی دسرها، ژله و در کنار ترشی مورد استفاده قرار بگیرد.