انجیر میوه چه فصلی است؟
میوه انجیر که با نام علمی Ficus carica شناخته می شود، میوه ای لذیذ و مغذی است که جایگاه ویژه ای در سنت های آشپزی در سراسر جهان دارد. درختان انجیر بومی منطقه مدیترانه هستند و در آب و هوای گرم و معتدل رشد می کنند. در حالی که در دسترس بودن آنها می تواند در مناطق مختلف متفاوت باشد، رشد انجیر عمدتاً با فصل تابستان و اوایل پاییز مرتبط است. روند رسیدن انجیر سفری جذاب است که هر سال بسیاری از افراد مشتاقانه منتظر آن هستند. انجیر معمولاً در دو فصل رشد می کند که نام های آن «بربا» و «محصول اصلی» می باشد. Breba به اولین محصول انجیر اشاره دارد که در اوایل تابستان ظاهر می شود، در حالی که محصول اصلی در اواخر تابستان یا اوایل پاییز می رسد که بسته به موقعیت جغرافیایی کمی متفاوت است.
انجیر خشک درجه AAX استهبان مهر مهدی - 1 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAX (قطر هر دانه انجیر 20 الی 22 میلیمتر) - منظور از درجه AAX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی17x15x9
- محل تولیداستهبان
- وزن1 کیلوگرم گرم
اجیر بربا یک سورپرایز لذت بخش برای دوستداران انجیر است. این انجیرها از جوانه های تشکیل شده در پاییز قبلی و زمستان، روی درختان انجیر به وجود می آیند. در اوایل تابستان، این میوه های جنینی ریز بالغ می شوند و به انجیرهای خوش طعم و آبدار و آماده برای برداشت تبدیل می شوند. البته بسته به آب و هوای خاص منطقه این زمان می تواند متفاوت باشد. همچنین این محصول اولیه در مقایسه با محصول اصلی که در فصل بعدی رشد می کند، کوچکتر است.
با گذشت تابستان، درختان انجیر محصول اصلی را تولید می کنند. این انجیرها روی شاخه های جدیدی که در بهار جوانه زده اند رشد می کنند و در اواخر تابستان و اوایل پاییز به بلوغ می رسند. این زمانی است که انجیر به اوج رسیدگی خود می رسد، و دارای طعمی شیرین، پالپ نرم و عطرهای مقاومت ناپذیر می باشد. فصل خاصی که انجیر در بهترین حالت رشد خود قرار دارد بستگی به آگاهی از آب و هوای محلی و شرایط رشد دارد. زمان دقیق رشد انجیر بسته به عواملی مانند عرض جغرافیایی، ارتفاع و الگوهای آب و هوایی غالب می تواند متفاوت باشد. در آب و هوای گرمتر، مانند کشورهای مدیترانهای، انجیر از اوایل تابستان تا اواخر پاییز در دسترس است. اما در مناطقی که آب و هوای خنکتری دارند، درختان انجیر ممکن است برای تولید فراوان و یا حتی رشد خود با مشکل مواجه شوند.
با این حال، پرورش دهندگان مبتکر انواع انجیر مقاوم در برابر سرما را معرفی کرده اند که می توانند در دماهای پایین تر مقاومت کنند و به افراد در مناطق شمالی این امکان را می دهند که از انجیر خانگی خود لذت ببرند. صرف نظر از آب و هوای محلی، کشاورزان و علاقه مندان مشتاقانه منتظر فصل برداشت انجیر هستند، زمانی که درختان میوه می دهند و بازارها مملو از انجیر تازه می شوند. ارقام مختلف انجیر که هر کدام با طعم و ظاهر خاص خود در این فصل ظاهر می شوند. اینها شامل انواع پرطرفدار مانند انجیر سیاه، انجیر قهوه ای، کادوتا، کالیمیرنا و آدریاتیک و غیره است.
انجیر خشک درجه AX استهبان مهر مهدی - 1 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:A (قطر هر دانه انجیر حدود 18 الی 20 میلیمتر) - منظور از درجه AX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی17x15x9
- محل تولیداستهبان
- وزن1 کیلوگرم گرم
در طول فصل انجیر، میوه های برداشت شده راه خود را به غذاهای متعددی پیدا می کنند. زیرا انجیر به دلیل تطبیق پذیری خود مشهور است و می توان آن را در غذاهای شور و شیرین میل کرد. شیرینی بدیع آنها به خوبی با مواد خوش طعم مانند پروشوتو، پنیر بز و سرکه بالزامیک جفت می شود و پیش غذاها و سالادهای خوش طعمی را ایجاد می کند. علاوه بر این، انجیر در به بسیاری از دسرهای لذیذ، از جمله تارت، کیک، و حتی کنسرو استفاده می شود. علاوه بر این، ماهیت آبدار انجیر آن را به یک ماده محبوب برای کنسرو کردن یا خشک کردن تبدیل می کند. کنسرو یا خشک کردن انجیر باعث لذت بردن از آن در زمان هایی خارج از فصل می شود که انجیر تازه کمیاب است. لازم به ذکر است که انجیر خشک یک میان وعده لذیذ و سالم با شیرینی طبیعی است.
در نتیجه، فصل برداشت میوه انجیر در تابستان و اوایل پاییز است. با این حال، زمان دقیق فصل انجیر بسته به شرایط آب و هوایی و عوامل جغرافیایی متفاوت است. از کشت اولیه بربا در اوایل تابستان تا محصول اصلی پربار در اواخر تابستان و اوایل پاییز، عاشقان انجیر مشتاقانه منتظر رسیدن انجیر تازه هستند تا از طعمهای متمایز و فواید آن لذت ببرند. انجیر چه در غذاهای خوش طعم گنجانده شود و چه به خوراکی های شیرین تبدیل شود، همچنان در تمام فصول سال، قابل استفاده می باشد.
انجیر خشک درجه AX استهبان مهر مهدی - 3 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:AX (قطر هر دانه انجیر حدود 18 الی 20 میلیمتر) - منظور از درجه AX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی23x23x13
- محل تولیداستهبان
- وزن3 کیلوگرم گرم
انجیر خشک درجه AAAX استهبان مهر مهدی - 1 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات سایز انجیر:AAAX (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) منظور از درجه AAAX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی17x15x9
- محل تولیداستهبان
- وزن1000 گرم گرم
انجیر خشک دستچین کالا - 1000 گرم
مشخصات- سایر توضیحاتبسته بندی : زیپ کیپ مقوی ، تازه و سالم خشک شده بصورت کاملا طبیعی
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی20x8x30
- محل تولیداستهبان
- وزن1000 گرم گرم
انجیر خشک خندان درجه AA استهبان مهر مهدی - 500 گرم
مشخصات- وزن500 گرم گرم
- ابعاد بستهبندی28x17x7
- محل تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحات- سایز انجیر:AA (قطر هر دانه انجیر حدود 20 الی 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
انجیر خشک - 1000گرم
مشخصات- سایر توضیحاتانجیر خشک - 1000گرم به صورت اسلایسی
- استان تولیدتهران
- محل تولیدتهران
- وزن1000 گرم
انجیر خشک درجه AAX استهبان مهر مهدی - 500 گرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAX (قطر هر دانه انجیر 20 الی 22 میلیمتر) - منظور از درجه AAX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی28x17x7
- محل تولیداستهبان
- وزن500 گرم گرم
انجیر خشک درجه AA استهبان نات لاین - 600 گرم
مشخصات- سایر توضیحاتیکی از پرطرفدارترین تنقلات مردم کشورمون انجیر خشک میباشد که در انواع مختلف و قیمتهای متعدد در بازار وجود دارد. “نات لاین” انجیر خشک درجه یک و خوش طعم با قیمت معقول را برای شما اماده سازی کرده است لطفا حتما انجیر را در جای سرد نگهداری کنید؛تا مانع خراب شدن آن شوید.
- استان تولیدفارس
- محل تولیداستهبان
- وزن600 گرم
انجیر مرطوب استهبان مهر مهدی - 200 گرم
مشخصات- سایر توضیحات- هر بسته حاوی 100 گرم انجیر مرطوب رنگ روشن و 100 گرم انجیر مرطوب شکلاتی رنگ میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و آماده مصرف - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک (مانند یخچال) نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی9x7x3 سانتیمتر
- محل تولیداستهبان
- وزن200 گرم گرم
انجیر خشک درجه AX استهبان مهر مهدی - 2 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:A (قطر هر دانه انجیر حدود 18 الی 20 میلیمتر) - منظور از درجه AX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی20x18x10
- محل تولیداستهبان
- وزن2 کیلوگرم گرم
انجیر خشک خندان درجه AA استهبان مهر مهدی - 1 کیلوگرم
مشخصات- وزنیک کیلوگرم گرم
- ابعاد بستهبندی17x5x9
- شهر تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحات- سایز انجیر:AA (قطر هر دانه انجیر حدود 20 الی 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
انجیر خشک درجه A استهبان مهر مهدی - 500 گرم
مشخصات- وزنپانصد گرم گرم
- ابعاد بستهبندی28x17x7
- شهر تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحات- سایز انجیر:A (قطر هر دانه انجیر حدود 18 الی 20 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
انجیر خشک دستچین کالا - 350 گرم
مشخصات- سایر توضیحاتبسته بندی : زیپ کیپ مقوی ، تازه و سالم خشک شده بصورت کاملا طبیعی
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی16x7x24
- محل تولیداستهبان
- وزن350 گرم گرم
انجیر خشک درجه AAAX استهبان مهر مهدی - 3 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAAX (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) - منظور از درجه AAAX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی23x23x13
- محل تولیداستهبان
- وزن3000 گرم گرم
انجیر خشک پرک - 1 کیلوگرم
مشخصات- وزن1000 گرم
- محل تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- آجیل شاملانجیر خشک
- سایر توضیحاتشیوه نگهداری: جهت جلوگیری از کرم و پروانه زدن در جای خنک نگهداری شود
انجیر خشک درجه AAA استهبان مهر مهدی - 500 گرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAA (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی28x17x7
- محل تولیداستهبان
- وزنپانصد گرم گرم
انجیر خشک درجه B استهبان مهر مهدی - 1 کیلوگرم
مشخصات- وزن1000 گرم
- ابعاد بستهبندی17x15x9
- شهر تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحاتسایز انجیر:B (قطر هر دانه انجیر حدود 15 الی 18 میلیمتر) ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده روشهای نرم کردن دانههای انجیر: 1.پس از شستشو دانههای انجیر،آن را در آب ولرم قرار دهید. 2.قرار دادن دانههای انجیر در مجاورت بخار آب (مانند بخار آب کتری یا سماور یا دستگاههای بخور) 3.انجیر را در فریزر بگذارید و پس از انجماد،در دمای محیط قرار دهید تا به حالت عادی بازگردد.
انجیر خشک درجه A استهبان مهر مهدی - 1 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:A (قطر هر دانه انجیر حدود 18 الی 20 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی17x15x9
- محل تولیداستهبان
- وزن1000 گرم گرم
انجیر خشک درجه AAA استهبان مهر مهدی - 1000 گرم
مشخصات- وزنیک کیلوگرم گرم
- ابعاد بستهبندی17x15x9
- محل تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحاتسایز انجیر:AAA (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
انجیر خشک دستچین کالا - 120 گرم
مشخصات- سایر توضیحاتبسته بندی : زیپ کیپ مقوی ، تازه و سالم خشک شده بصورت کاملا طبیعی
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی11x3x17
- محل تولیداستهبان
- وزن120 گرم گرم
انجیر خشک درجه AAAX استهبان مهر مهدی - 500 گرم
مشخصات- سایر توضیحاتسایز انجیر:AAAX (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) منظور از درجه AAAX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی28x17x7
- محل تولیداستهبان
- وزن500 گرم گرم
انجیر خشک درجه AA استهبان مهر مهدی- 1000 گرم
مشخصات- سایر توضیحات سایز انجیر:AA (قطر هر دانه انجیر حدود 20 الی 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی17x15x9
- محل تولیداستهبان
- وزن1000گرم گرم
انجیر مرطوب استهبان مهر مهدی - 200 گرم بسته 8 عددی
مشخصات- وزن1600 گرم گرم
- ابعاد بستهبندی17x15x9
- شهر تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحاتهر بسته حاوی 100 گرم انجیر مرطوب رنگ روشن و 100 گرم انجیر مرطوب شکلاتی رنگ میباشد. ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) کاملاً بهداشتی و آماده مصرف جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک (مانند یخچال) نگهداری شود.
انجیر خشک درجه AAAX استهبان مهر مهدی - 2 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAAX (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) - منظور از درجه AAAX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای ) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی20x18x10
- محل تولیداستهبان
- وزن2000 گرم گرم
انجیر خشک روح بخش - 500 گرم
مشخصات- وزن500 گرم
- ابعاد بستهبندی20x16x5
- شهر تولیدمشهد
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحاتتهیه شده از مزارع استهبان شیراز خشک شده به روش خانگی و کاملا بهداشتی تمیز یکدست و امساله میباشد
انجیر خشک پرک درجه AAA استهبان مهر مهدی - 350 گرم
مشخصات- سایر توضیحات سایز انجیر:AAA (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی28x17x7
- محل تولیداستهبان
- وزن350 گرم گرم
انجیر مرطوب استهبان مهر مهدی - 200 گرم بسته 28 عددی
مشخصات- وزن5600 گرم گرم
- ابعاد بستهبندی23x23x13
- شهر تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحات- هر بسته حاوی 100 گرم انجیر مرطوب رنگ روشن و 100 گرم انجیر مرطوب شکلاتی رنگ میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و آماده مصرف - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک (مانند یخچال) نگهداری شود.
انجیر خشک درجه AAX استهبان مهر مهدی - 2 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAX (قطر هر دانه انجیر حدود 20 الی 22 میلیمتر) - منظور از درجه AAX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی20x18x10
- محل تولیداستهبان
- وزن2000±10 گرم گرم
انجیر خشک درجه AAX استهبان مهر مهدی - 3 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAX (قطر هر دانه انجیر حدود 20 الی 22 میلیمتر) - منظور از درجه AAX انجیر لاکی (به رنگ قهوهای) میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی23x23x13
- محل تولیداستهبان
- وزن3000 گرم گرم
انجیر خشک پرک - 500 گرم
مشخصات- وزن500 گرم
- محل تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- آجیل شاملانجیر خشک
- سایر توضیحاتشیوه نگهداری: جهت جلوگیری از کرم و پروانه زدن در جای خنک نگهداری شود .
انجیر خشک پرک اعیانی - 1000 گرم
مشخصات- طعم آجیلشیرین
- درجه کیفیممتاز
- نوع بستهبندیجعبه
- وزن1000 گرم
- شهر تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- آجیل شاملانجیر خشک
- سایر توضیحاتانجیر پرک اعیانی ، بسیار کمیاب و مناسب مهمانی ها و جلسات مهم شما
انجیر خشک بهاران - 900 گرم
مشخصات- وزن900 گرم
- ابعاد بستهبندی35×30×40
- شهر تولیدبهبهان
- استان تولیدمرکزی
- آجیل شاملانجیر خشک
- سایر توضیحاتانجیر خشک بهاران محصولی از باغات شهرستان بهبهان می باشد بسیار عالی و تازه می باشد انجیر خشک بهاران از محصولات ارگانیک تهیه شده است
انجیر خشک خندان نچرال - 100 گرم بسته 5 عددی
مشخصات- وزن100 گرم
- شهر تولیدتهران
- استان تولیدتهران
انجیر خشک خندان نچرال - 250 گرم بسته 4 عددی
مشخصات- وزن250 گرم
- شهر تولیدتهران
- استان تولیدتهران
انجیر خشک سیاه درختی نچرال - 250 گرم بسته 4 عددی
مشخصات- وزن250 گرم
- شهر تولیدتهران
- استان تولیدتهران
انجیر خشک درشت نچرال - 1 کیلوگرم بسته 2 عددی
مشخصات- وزن1000 گرم
- شهر تولیدتهران
- استان تولیدتهران
انجیر خشک - 500 گرم
مشخصات- سایر توضیحاتانجیر خشک - 500 گرم به صورت اسلایسی
- استان تولیدتهران
- محل تولیدتهران
- وزن500 گرم
انجیر خشک سیاه درختی نچرال - 1 کیلوگرم بسته 2 عددی
مشخصات- وزن1000 گرم
- شهر تولیدتهران
- استان تولیدتهران
انجیر خشک درجه AAA مهر مهدی استهبان - 9 کیلوگرم
مشخصات- وزن9 کیلوگرم گرم
- ابعاد بستهبندی43x33x13
- شهر تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحات سایز انجیر:AAA (قطر هر دانه انجیر:بیشتر از 22 میلیمتر ) ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده بسته بندی و شیرینگ شده توسط دستگاههای تمام اتوماتیک جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
انجیر خشک درجه AAA استهبان مهر مهدی - 3 کیلوگرم
مشخصات- وزن3 کیلوگرم گرم
- ابعاد بستهبندی23x23x13
- شهر تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAA (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
انجیر خشک فریش - 800 گرم
مشخصات- سایر توضیحاتبسته بندی قابل نگهداری
- استان تولیدتهران
- محل تولیدتهران
- وزن800 گرم
انجیر مرطوب استهبان مهر مهدی - 200 گرم بسته 14 عددی
مشخصات- سایر توضیحات- هر بسته حاوی 100 گرم انجیر مرطوب رنگ روشن و 100 گرم انجیر مرطوب شکلاتی رنگ میباشد. - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و آماده مصرف - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک (مانند یخچال) نگهداری شود.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی20x18x10
- محل تولیداستهبان
- وزن2800 گرم
انجیر خشک درجه AA استهبان مهر مهدی - 3 کیلوگرم
مشخصات- وزن3 کیلوگرم گرم
- ابعاد بستهبندی23x23x13
- شهر تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحات- سایز انجیر:AA (قطر هر دانه انجیر حدود 20 الی 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
انجیر خشک درجه AAA استهبان مهر مهدی - 2000 گرم
مشخصات- وزندو کیلوگرم گرم
- ابعاد بستهبندی20x18x10
- محل تولیداستهبان
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحات- سایز انجیر:AAA (قطر هر دانه انجیر بیشتر از 22 میلیمتر) - ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) - کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده - جهت حفظ کیفیت و ماندگاری طولانی در جای خشک و خنک نگهداری شود.
انجیر خشک درجه B استهبان مهر مهدی - 2 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحاتسایز انجیر:B (قطر هر دانه انجیر حدود 15 الی 18 میلیمتر) ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده روشهای نرم کردن دانههای انجیر: 1.پس از شستشو دانههای انجیر،آن را در آب ولرم قرار دهید. 2.قرار دادن دانههای انجیر در مجاورت بخار آب (مانند بخار آب کتری یا سماور یا دستگاههای بخور) 3.انجیر را در فریزر بگذارید و پس از انجماد،در دمای محیط قرار دهید تا به حالت عادی بازگردد.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی28x18x10
- محل تولیداستهبان
- وزن2000 گرم
انجیر خشک روح بخش - 1 کیلوگرم
مشخصات- وزن1000 گرم
- ابعاد بستهبندی20x16x5
- شهر تولیدمشهد
- استان تولیدفارس
- سایر توضیحات تهیه شده از مزارع استهبان شیراز خشک شده به روش خانگی و کاملا بهداشتی تمیز یکدست و امساله میباشد
انجیر خشک درجه B استهبان مهر مهدی - 6 کیلوگرم
مشخصات- سایر توضیحاتسایز انجیر:B (قطر هر دانه انجیر حدود 15 الی 18 میلیمتر) ارزش غذایی در هر 100 گرم: کربوهیدرات (69گرم) - چربی (1/3گرم) - پروتئین (4/3گرم) - کلسیم (126میلیگرم) - پتاسیم (77میلیگرم) - آهن (3گرم) کاملاً بهداشتی و ضدعفونی شده روشهای نرم کردن دانههای انجیر: 1.پس از شستشو دانههای انجیر،آن را در آب ولرم قرار دهید. 2.قرار دادن دانههای انجیر در مجاورت بخار آب (مانند بخار آب کتری یا سماور یا دستگاههای بخور) 3.انجیر را در فریزر بگذارید و پس از انجماد،در دمای محیط قرار دهید تا به حالت عادی بازگردد.
- استان تولیدفارس
- ابعاد بستهبندی38x31x11
- محل تولیداستهبان
- وزن6000 گرم