مرصع پلو چیست - فوت و فن مرصع پلو شیرازی و قزوینی و انواع مجلسی ، ساده ، منتظمی

خوراکی ها و اقلام مصرفی
مرغ را به قطعات بسیار ریز خرد کرده، زعفران دم کرده را در ظرفی آب گرم حل کرده و با نصف لیوان آب مرغ مخلوط کنید، تا در نهایت به دست آید. مرغ را به ظرف مرصع پلو منتقل کرده، کمی روغن در ماهیتابه داغ کنید، بعد زرشک را شسته و داخل ماهیتابه بریزید، سپس مرغ را اضافه کرده، کمی تفت بدهید و بعد حرارت را کم کرده، سپس ماست و زعفران را افزوده و تفت بدهید، بعد در آخر مقداری رب انار در ظرفی جداگانه ریخته و برنج را با مقداری خلال بادام، خلال پسته، خلال پرتقال و زرشک و زعفران مخلوط کرده و در ظرف مرصع پلو بریزید و پخش کنید. مرصع پلو را در کنار انواع پلوهای مخلوط مثل استانبولی و افغانی و. سرو میکنند.
مرغ خرد شده بی پوست مهیا پروتئین مقدار 1.8 کیلوگرم
مشخصات
مشاهده قیمت
مرغ کامل خرده شده بدون پوست رويال طعم - 1.8 کیلوگرم

- وزن بستهبندی1.8 کیلوگرم
- ابعاد بستهبندی سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت
- طعمساده
- قطعات گوشتران
مرصع پلو یکی از انواع پلوهای خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی ها بسیار مناسب است. مرصع پلو به خاطر دارا بودن گوشت قرمز، مرغ و. یکی از پلوهای مورد علاقه و محبوب در بین ایرانی هاست.برای پختن این نوع پلو ابتدا از شب قبل، پیاز و گوشت را نگینی خرد کنید و کمی تفت دهید تا طلایی شود سپس زعفران دم کرده را بیفزایید و تفت دهید. سپس برنج را با این مواد مخلوط کنید. در نهایت خلال بادام را با یک تا دو لیوان آب سرد خیس کرده و به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید. مرغ و ادویهها را با مقداری روغن تفت دهید. مرغ را خرد کرده و به پیاز و مواد اضافه کنید و با پیاز کمی تفت دهید. برنج را به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید تا برنج با مواد مخلوط شود. در انتها مرغ را در آب جوش بریزید.
مرغ خورد شده پویا پروتئین - 1800 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
مرصع پلو یکی از انواع پلوهای خوشمزه ی ایرانی است که از ترکیبات زیادی تهیه شده است.ترکیبات مرصع پلو شامل: برنج، مرغ، خلال پوست پرتقال، خلال بادام و پسته، هویج و کشمش و زرشک و زعفران هستند. برنج زعفرانی : حدود 10 گرم برنج را با یک قاشق سوپخوری زعفران حل شده مخلوط نموده و روی برنج بریزید، بعد زعفران را با آب مخلوط نموده و روی برنج بریزید. برنج را روی حرارت ملایم دم کنید. برای اینکه مرصع پلو نرمتر شود، بهتر است خلال بادام و پسته را جداگانه تفت دهید. خلال پوست پرتقال : حدود یک کیلوگرم پرتغال را با یک کیلو مرغ و 3 الی 4 لیوان آب و زعفران حل شده، با حرارت ملایم بپزید و کنار بگذارید. برنج و مرغ و زعفران را باهم سرخ کنید و کنار بگذارید، زرشک را بشویید و کنار بگذارید .
سینه مرغ بی استخوان مهیا پروتئین - 1.8 کیلوگرم
مشخصات
مشاهده قیمت
مرصع پلو را در دو حالت می توان تهیه کرد یکی اینکه آن را با برنج ساده و بدون گوشت و دیگری که به مرصع پلو معروف است با مرغ تهیه کرد که در این صورت میتوان از هر دو حالت استفاده نمود. اگر مرغ را قبل از طبخ با کمی نمک مخلوط کرده و پیاز رنده شده را به آن اضافه نمایید مخلوط بسیار خوشمزهای به دست خواهد آمد. مرصع پلو به این روش خوشمزه تهیه می شود که برنج را دو یا سه دفعه جوشانده سپس آبکش کرده و برنج را به دو یا سه قسمت تقسیم کرده. مرغ را هم به تکه های کوچک برش زده و به همراه دو و یا سه قاشق آبلیمو به بقیه ی مواد اضافه کنید. مرغ را هم زده تا همه ی مواد و مرغ باهم ترکیب شوند. حرارت را زیاد کرده تا برنج دم بکشد.
پسته صادراتی آنید - 300 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
پسته صادراتی آنید - 300 گرم بسته 24 عددی
مشخصات
مشاهده قیمت
مرصع پلو یک نوع پلو مخلوط محسوب میشود و در شهرهای جنوبی برای تهیه انواع پلو از مرصع استفاده میکنند. برنج را به مدت یک ساعت و نیم با دمای 180 درجه سانتیگراد آبپز کنید. مرغ را بعد از پختن با پیاز و سیبزمینی در آبکش بریزید تا آب آنها گرفته شود. سپس مرغها را با برنج و مرغ آبکش شده ترکیب کنید و حدود 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید. مرصع پلو را باید حدود دو ساعت در یخچال استراحت دهید تا مرصع پلو کمی منسجم شود و سفت نشود. حالا باید نیمی از برنج را که دم کرده بودید، آبکش کنید. برنج را داخل قابلمه بریزید. مقداری روغن داخل قابلمه بریزید، سپس مرغ را در برنج بریزید و برنج را هم بزنید. در ادامه مرصع پلو را به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید.
زرشک خشکپاک مقدار 250 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
مرصع پلو در دو نوع برنج سفید ایرانی و برنج قهوهای به عنوان یک غذای مجلسی در مهمانیها و مجالس سرو میشود. اگر به فکر یک غذای مجلسی و مجلسی برای مهمانی و مجالس هستید حتما مرصع پلو را امتحان کنید. در برای تهیه مرصع پلو ابتدا برنج سفید، مرغ، خلال پوست پرتقال، زرشک، خلال بادام و پسته و پیازداغ را در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید. مرغها را اضافه کنید و بگذارید بپزد. اگر به مرغ دسترسی دارید، کمی آن را بپزید و اگر آن را در فریزر قرار دادهاید، مرغ را از فریزر خارج کنید و روی شعله اجاق قرار دهید و تا پخت کامل مرغ و پخت کامل پیازداغ و زعفران و کشمش آبپز آن را به هم بزنید. بعد از پخت کامل مرغ، مرغ را از یک استخوان جدا کنید .
زرشک اعلا سحرخیز مقدار 300 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
پودر زعفران زرین خراسان - 25 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت زرشک گلستان - 230 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزرشک پفکی هیرشا - 250 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزرشک مصطفوی مقدار 200 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزرشک پفکی اعلا صنایع غذایی هیرشا - 250 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزرشک گلستان - 150 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزرشک زرخواه - 200 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزرشک سحرخیز - 150 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزرشک کرالیچین- 150 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزرشک پفکی کاردوخ - 100 گرم بسته 30 عددی
مشخصات
مشاهده قیمتزرشک گلستان - 200 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزرشک درجه یک کاردوخ - 100 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزرشک ممتاز اکبر راستگو -180 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران درجه یک مصطفوی - 4.608 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران درجه یک تلقی مصطفوی مقدار 4.608 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران بهرامن -1.5 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتنبات زعفرانی نی دار بهرامن بسته 22 عددی
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران سرگل سحرخیز مقدار 3 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران درجه یک مصطفوی مقدار 4 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران سرگل ویژه سحرخیز مقدار 1.5 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران هدیه الماس مصطفوی مقدار 3 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران درجه یک مصطفوی مقدار 3 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران درجه یک مصطفوی مقدار 1 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران سحرخیز مقدار 1 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران سحرخیز مقدار 2 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران سرگل کادوئی سحرخیز مقدار 9.216 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران نگین سحرخیز طرح آذین مقدار 4 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران سحرخیز مقدار 0.5 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران درجه یک مصطفوی مقدار 1.5 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران سرگل کادوئی سحرخیز مقدار 13.824 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران سرگل کادوئی سحرخیز مقدار 23.04 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران سحرخیز - 4.608 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران نگین سحرخیز طرح آذین مقدار 2 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتزعفران درجه یک تلقی مصطفوی مقدار 9.216 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت کود پسته جوانه مدل A12 حجم 1000 میلی لیتر
مشخصات
مشاهده قیمتکود مخصوص پسته تالیس مدل J2 وزن ۱۰ کیلوگرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته صادراتی آنید - 300 گرم بسته 4 عددی
مشخصات
مشاهده قیمتپسته صادراتی آنید - 300 گرم بسته 8 عددی
مشخصات
مشاهده قیمتانرژی بار پسته مانی - 15 گرم بسته 20 عددی
مشخصات
مشاهده قیمتپسته بوداده و نمکین گلستان مقدار 35 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته بوداده و نمکین زعفرانی گلستان مقدار 35 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته Fresh مقدار 500 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته نمکین بو داده اوهر - 500 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته شور زعفرانی گلستان مقدار 1000 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته خام کله قوچی گلستان مقدار 60 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته شور احمد آقایی گلستان - 300 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته قوطی لورا - 180 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته اکبری خام ممتاز رویال - 1000 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته خام احمدآقایی اکبر راستگو -520 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته شور اکبر راستگو - 220 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته لیوانی لورا - 220 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته شور احمد آقایی گلستان - 450 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته خام اکبری هیرشا - 175 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته فندقی خام گهربد - 400 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته شور احمد آقایی گلستان - 450 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته بادامی خام گهربد - 400 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته بوداده نمکین زعفرانی گلستان - 300 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته احمدآقایی نمکی پودری ایمپرسا - 450 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته فندقی خام اکبر راستگو- 500 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته اکبری خام فله مقدار 400 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته بوداده و نمکین زعفرانی گلستان - 400 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته اکبری صنایع غذایی شاد - 50 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته بوداده و نمکین گلستان مقدار 60 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته شکن مدل YP-018CM
مشخصات
مشاهده قیمتمغز پسته بو داده نمکی گلستان مقدار 30 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته فندقی شور عرشیا مقدار 1 کیلو گرم
مشخصات
مشاهده قیمتخلال پسته کرالیچین مقدار 30 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته خام احمدآقایی اکبر راستگو - 220 گرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته اکبری اعلاء خام آیتونا-1 کیلوگرم
مشخصات
مشاهده قیمتپسته خام اکبری گلستان - 300 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت