طرز تهیه خمیر هزارلا - راهنمای خرید انواع خمیر هزارلا ( کاپو ، کاله ، شورینی ) با قیمت مناسب و ارزان

طرز تهیه خمیر هزارلا  - راهنمای خرید انواع خمیر هزارلا ( کاپو ، کاله ، شورینی ) با قیمت مناسب و ارزان

خوراکی ‌ها و اقلام مصرفی

از این خمیر بیشتر در تهیه انواع پیراشکی و شیرینی استفاده می‌شود. برای تهیه این خمیر در آشپزی فرانسوی از آرد سفید (آرد شیرینی) و آرد ذرت (آرد معمولی)، شکر، روغن گیاهی و تخم مرغ استفاده می‌کنند. برای درست کردن این خمیر در آشپزی فرانسوی به‌جای آرد، از انواع شکر و کره گیاهی که با حرارت از آنها جدا می‌شود، استفاده می‌شود. خمیر هزارلا در آشپزی فرانسوی یکی از محبوب‌ترین مواد غذایی است. این خمیر معمولا از تخم مرغ آب‌پز شده، آرد، شکر، آرد ذرت، روغن گیاهی، نمک و فلفل درست می‌شود. آردهای موجود در خمیر هزارلا، آرد ذرت می‌باشد.

خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم

خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرممشخصات
  • روش نگهداریفریزر
  • وزن بسته‌بندی400 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی5 × 8.5 × 27 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت22/14072
  • ماندگاریشش ماه
  • سایر توضیحاتارزش غذایی در هر برش خمیر (40 گرم) : انرژی : 149 کیلوکالری قند : 3.36 گرم چربی : 8.96 گرم نمک : 0.27 گرم اسیدهای چرب ترانس : 0.20 گرم
مشاهده قیمت

این خمیر در آشپزی فرانسوی، به‌ویژه در آشپزی با گوشت استفاده می‌شود. خمیر هزارلا را می‌توان با استفاده از دستگاه مخصوص یا روش‌های مشابه تهیه کرد. مواد اصلی آن عبارتند از: کره، شکر، دارچین، نمک و زردچوبه. خمیر هزارلا را می‌توان در قالب‌های سیلیکونی تهیه کرد. خمیر هزارلا (به فرانسوی: Paltible ) در اصل برای تهیه نان‌های نازک به شکل‌های متنوع استفاده می‌شود. هزارلا انواع مختلفی دارد از جمله هزارلا گوشت، هزارلای سیب‌زمینی و هزارلای گوجه فرنگی. این خمیر بسیار خوش‌طعم بوده و بسیار خوش‌طعم‌تر از انواع دیگر خمیرها می‌شود و به‌راحتی با ذایقه ایرانی سازگاری دارد. این خمیر در آشپزی فرانسوی و کشورهای عربی بسیار کاربردی است.آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده، سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید. شیر را افزوده و ورز دهید. مخلوط را داخل یک قالب تارت به قطر تقریبی 35 سانتی‌متر پهن کرده، مواد میانی را با خمیر ترکیب کرده و خمیر را به ارتفاع تقریبی نیم تا یک سانتی‌متر پهن کرده و در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه بپزید.

خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم

خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرممشخصات
  • روش نگهداریفریزر
  • وزن بسته‌بندی400 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی5 × 8.5 × 27 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت22/14072
  • ماندگاریشش ماه
  • سایر توضیحاتارزش غذایی در هر برش خمیر (40 گرم) : انرژی : 149 کیلوکالری قند : 3.36 گرم چربی : 8.96 گرم نمک : 0.27 گرم اسیدهای چرب ترانس : 0.20 گرم
مشاهده قیمت

خمیر هزارلا را اغلب در آشپزی و بر روی انواع نان می‌پزند. البته انواع مختلفی از آن در نان‌هایی چون باگت فرانسوی، بری، ترتیلای فرانسوی و یا بورک استفاده می‌شود. این خمیر در تهیه انواع مختلفی از دسر، کیک، شیرینی‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. در دستور تهیه خمیر هزارلا آمده است که از این خمیر در پخت انواع شیرینی‌ها نظیر کاپ کیک، پای، پای سیب، تارت، کیک‌ها و تارت‌های فانتزی استفاده می‌شود. خمیر هزارلا به طور سنتی از ترکیب آرد، روغن، تخم‌مرغ، شکر، کره، آب، نمک و خمیرمایه تهیه می‌شود. روش تهیه این خمیر به‌صورت سنتی به این صورت است که به مقدار دلخواه خمیر به خمیر افزوده و می‌چکانند تا خمیر به خوبی به هم بچسبد.

خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم

خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرممشخصات
  • روش نگهداریفریزر
  • وزن بسته‌بندی400 گرم
  • ابعاد بسته‌بندی5 × 8.5 × 27 سانتی‌متر
  • شماره پروانه بهداشت22/14072
  • ماندگاریشش ماه
  • سایر توضیحاتارزش غذایی در هر برش خمیر (40 گرم) : انرژی : 149 کیلوکالری قند : 3.36 گرم چربی : 8.96 گرم نمک : 0.27 گرم اسیدهای چرب ترانس : 0.20 گرم
مشاهده قیمت