آرد بدون گلوتن را از کجا تهیه کنیم؟
خوراکی ها و اقلام مصرفی
آرد بدون گلوتن نوع خاصی از آرد است که گلوتن ندارد. گلوتن پروتئینی است که در گندم، جو و چاودار یافت میشود و میتواند باعث مشکلات گوارشی در برخی افراد مانند بیماری سلیاک، عدم تحمل گلوتن یا آلرژی به گندم شود. رژیم غذایی بدون گلوتن برای این افراد بسیار مهم است و یافتن آرد بدون گلوتن برای ادامه لذت بردن از غذاهای پخته شده سنتی مانند نان، کیک و کلوچه ضروری است. چندین جایگزین برای آرد بدون گلوتن وجود دارد و می توان آنها را از منابع مختلف هم در فروشگاه و هم به صورت آنلاین خریداری کرد.
پودر بدون گلوتن مخلوط نان سلینو مقدار 500 گرم
مشخصات- وزن بستهبندی500 گرم
- ابعاد بستهبندی22 × 1.05 × 5.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت56/17157
- ماندگاری12 ماه
- سایر توضیحات- فاقد گلوتن، گندم، جو - بدون سویا و تخم مرغ - هر پیمانه مخلوط بدون گلوتن 100 گرم: انرژی: 348 گرم چربی: 12.7 گرم نمک: 2.1 گرم - آب، نشاسته سیب زمینی، پودر آب پنیر، امولسیفایر ، مخمر، نشاسته اصلاح شده، سیب زمینی، بکینگ پودر، پایدارکننده هی خوراکی، نمک، روغن گیاهی
اکنون بسیاری از خواربارفروشی ها دارای بخش یا راهروی بدون گلوتن هستند که یافتن این محصولات را آسان تر می کند. سوپرمارکتهای بزرگتر اغلب یک بخش اختصاصی بدون گلوتن با مجموعهای وسیع از آردهای بدون گلوتن دارند. این بخش ها همچنین ممکن است حاوی کالاهایی مانند نان، ماکارونی، تنقلات و سایر مواد ضروری پخت مانند صمغ زانتان و نشاسته تاپیوکا باشد. فروشگاههای تخصصی محلی مانند فروشگاههای مواد غذایی سالم، فروشگاههای مواد غذایی طبیعی، و فروشگاههای خواربارفروشی تخصصی نیز ممکن است طیف وسیعی از آردهای بدون گلوتن و مواد ضروری پخت را حمل کنند.
آرد نخودچی بدون گلوتن نوشکام - 200 گرم
مشخصات- سایر توضیحاتارزش غذایی آرد نخودچی: اطلاعات تغذیه ای زیر برای یک فنجان (92 گرم) آرد نخودچی ارائه شده است. کالری: 356 چربی: 6 گرم سدیم: 59 میلی گرم کربوهیدرات ها: 53 گرم فیبر: 10 گرم شکر: 10 گرم پروتئین: 21 گرم
- ارگانیکخیر
- استان تولیدتهران
- محل تولیدتهران
- وزن200 گرم
آرد برنج بدون گلوتن نوشکام - 200 گرم
مشخصات- سایر توضیحاتارزش غذایی آرد برنج عبارتند از : کلسیم ویتامینB6 منیزیوم آهن قند فیبر پتاسیم پروتئین کربوهیدرات تیامین چربی فسفر مس روی
- ارگانیکخیر
- استان تولیدگیلان
- شکل ظاهریپودر
- محل تولیدتهران
- وزن200 گرم
به لطف علاقه روزافزون به رژیم های غذایی بدون گلوتن و افزایش دسترسی به محصولات بدون گلوتن در فروشگاه ها و آنلاین، دستیابی به آرد بدون گلوتن اکنون بیش از همیشه در دسترس است. آردهای بدون گلوتن همه کاره، مغذی هستند و طیف وسیعی از طعمها و بافتها را ارائه میدهند، و نه تنها برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند، بلکه برای افرادی که به دنبال تنوع به پخت خود هستند، گزینهای عالی هستند.
با گزینهها و انواع زیادی که در دسترس است، پیدا کردن آرد بدون گلوتن که مطابق با ترجیحات و نیازهای شما باشد آسان است. رژیم های غذایی بدون گلوتن در سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوب شده اند، به طوری که افراد بیشتری به دلایل بهداشتی و رژیم غذایی به محصولات بدون گلوتن روی می آورند. گلوتن پروتئینی است که در گندم، جو و چاودار یافت میشود و میتواند باعث مشکلات گوارشی در برخی افراد شود.برای مبتلایان به بیماری سلیاک، گلوتن می تواند به روده کوچک آسیب برساند و منجر به سایر مشکلات سلامتی شود. یافتن آرد بدون گلوتن می تواند چالش برانگیز باشد، اما منابع مختلفی برای کسانی که به دنبال گنجاندن آرد بدون گلوتن در رژیم غذایی خود هستند، وجود دارد.
بسیاری از نانواییهای محلی و رستورانهای سلامت محور نیز ممکن است آرد بدون گلوتن و محصولات ناشی از آن را حمل کنند. اگر برای دستور پخت پخت خود به آرد بدون گلوتن نیاز دارید، از این موسسات دیدن کنید و توصیه های آرد را بپرسید. ممکن است تعجب کنید که بسیاری از چنین مشاغلی آگاه هستند و از ارائه بینش خوشحال هستند.
علاوه بر این خردهفروشها، میتوانید با آسیاب کردن دانههای بدون گلوتن مانند برنج یا کینوا در غذاساز یا مخلوطکن، آرد بدون گلوتن خود را در خانه درست کنید. این می تواند یک گزینه مقرون به صرفه برای کسانی باشد که به فروشگاه های تخصصی دسترسی ندارند یا ترجیح می دهند محصولات خود را بسازند. گزینه دیگر استفاده از مخلوط های پخت بدون گلوتن از پیش ساخته شده است که حاوی ترکیبی از آرد و مواد بدون گلوتن است.در نهایت، مکانهای مختلفی برای یافتن آرد بدون گلوتن وجود دارد، از فروشگاههای تخصصی مواد غذایی بهداشتی گرفته تا خردهفروشیهای آنلاین و فروشگاههای مواد غذایی سنتی. مهم است که برچسب ها را به دقت بخوانید و آردهایی را انتخاب کنید که برای نیازهای غذایی شما مناسب باشد، زیرا همه محصولاتی که برچسب "بدون گلوتن" دارند ممکن است برای مبتلایان به بیماری سلیاک ایمن نباشند. با کمی تحقیق و تلاش، مصرف کنندگان می توانند به راحتی آرد بدون گلوتن را پیدا کرده و آن را در رژیم غذایی خود بگنجانند.