راهنمای خرید پنیر پارمزان تکه ای و کیلویی برای پاستا و پیتزا با قیمت مناسب و ارزان

خوراکی ها و اقلام مصرفی
در ایتالیا تهیهی پارمزان به دو روش صورت میگیرد : 1 )تهیهی به روش ایتالیایی 2 )تهیهی به روش فرانسوی. پنیر پارمزان به میزان زیادی از شیر گاو در فرآیند تخمیر به دست میآید و به همین دلیل از آن به عنوان پنیر پایه یاد میشود. پنیر پارمزان در ترکیب با مواد مختلف تشکیل دهنده میتواند طعم دهنده ، رنگ دهنده و یا خواص متنوعی به دست دهد. همچنین این پنیر در تهیهی غذاها از جمله لازانیا ، پاستاها ، کیکها ، دسر و انواع پودینگ مورد استفاده قرار میگیرد.
پودر پنیر پارمسان کاله - 100 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
در این مطلب سعی داریم طرز تهیهی یک غذای خوشمزه با پنیر پارمزان را به شما آموزش دهیم. فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید. کره را با شکر قهوهای در ظرف مناسبی به خوبی مخلوط کنید تا کرمی و کرم مانند شود. مخلوط پنیر خامهای و آب لیمو را اضافه کنید. پنیر پارمزان را به خوبی با همزن مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. مخلوط پنیر خامهای و آب لیمو را به شکل خمیر در آورید.
پودر پنیر پارمسان کاله - 80 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
پنیر پارمسان پستو کالین - 200 گرم

- وزن200 گرم
- ابعاد بستهبندی17×8×5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت16/25520
- روش نگهدارییخچال
- همراه باسیر
- نوع بستهبندیظرف پلاستیکی
- مواد تشکیلدهندهگاوی
- میزان چربینیمچرب
- سایر توضیحاتترکیبات: شیر پاستوریزه 3 درصد چربی، نمک تصفیه خوراکی، باکتریهای آغازگر، سیر و ریحان، کلسیم کلراید، مایه پنیر (رنت) - ساخت ایران - نمک: حداکثر 2.5 درصد - پروتئین: حداقل 30 درصد - چربی: 26 درصد - 100 گرم پنیر پروسس (پارمسان با طعم سیر و ریحان) انرژی: 350 کیلوکالری قند: 1 گرم چربی: 26 گرم نمک: 2.5 گرم اسیدهای چرب ترانس: 0/02 گرم
مصرف پنیر پارمزان باعث جلوگیری از کم خونی میشود و بهتر است آن را به همراه وعدههای غذایی استفاده کرد و یا به صورت میان وعده به همراه مواد غذایی دیگر مصرف کرد. این پنیر همچنین برای درمان بیماران مبتلا به دیابت نیز کاربرد دارد. افرادی که دارای چربی خون بالا، دیابت یا ناراحتی کلیوی هستند، باید پنیر پارمزان را در حد اعتدال مصرف کنند. پنیر پارمزان با پنیر چدار و پنیر خامهای کاملا متفاوت است. پنیر پارمسان کالین - 100 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
پنیر پارمسان پودری ماردینی - 90 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
پنیر پارمزان یک میان وعده سریع، کمکالری و پر انرژی است و میتوان آن را در انواع سالاد یا ساندویچ یا برای تهیه سایر دسرها استفاده کرد. پارمزان، پنیر نیمه فوری یا پنیر مخصوص پیتزا است که از شیر گاو تهیه میشود و اغلب، مقدار پروتیین و چربی آن بهشدت کم است. بهطور متوسط، پنیر پارمزان، 75 میلیگرم کلسیم دارد.
پنیر سفید تازه کاله - 400 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
پنیر پنج ستاره آمل کلاسیک - 400گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
اما از آن جایی که طعم آن را دوست ندارم و میخواستم آن را امتحان کنم ، تصمیم به حذف پارمسان در مواد غذایی گرفتم. میتوانید از پنیرهای کم چرب استفاده کنید یا به جای آن پنیر پارمزان استفاده کنید. برای درست کردن هر یک از این پنیرها، یک قابلمه بزرگ آب را داخل فر یا مایکروفر (روی درجه پایین) قرار دهید. شیر را به جوش بیاورید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشد. سپس آب جوش را کنار بگذارید. شیر را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و آن را با مخلوط شیر جوشیده مخلوط کنید.پنیر پنج ستاره آمل کم چرب - 400 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
پنیر لبنه آنا کاله - 350 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
همچنین یک منبع غنی از پروتیین ( به دلیل دارا بودن کازیین که یک پروتیین غنی شده با ویتامینهای A ، B ، D و E است ) ، منیزیم ، آهن ، کلسیم ، فسفر ، سدیم و زینک است که موجب تولید پروتیین ، انرژی و سلامت عضلات و استخوانها میگردد. در پنیر موتزارلا نسبت پروتیین به کلسیم برابر یک به 15 میباشد که این ویژگی موجب بالا رفتن ارزش غذایی آن میشود. این پنیر با پروتیین و اسید آمینههای ضروری برای بدن مانند لیوسین ، تریپتوفان ، تورین ، تیروزین ، فنیل آلانین و تیروزین آدنین غنی شده است و به این دلیل برای حفظ سلامتی افراد بسیار مفید است. پنیر سفید تازه کم چرب روزانه مقدار 515 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
پنیر گودا پستو سبز / قرمز / پراتو کاله مقدار 300 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
اما در اصل این پنیر، نوعی پنیر فتا است که از شیر گاو و یا گاومیش تهیه میشود. آب پنیر، در ابتدا به وسیله دستگاه مخصوص سانتریفوژ تهیه شده و آن را به صورت قرص در میآورند و از این طریق، رطوبت و مواد جامد موجود در پنیر جدا شده و در حقیقت آب پنیر حاصل، آب پنیر مایع یا خامهای است. پس از این عمل، ماده جامد آن تبخیر شده و آب پنیر تشکیل میشود. معمولا از این روش برای تهیه غلظتهای بسیار غلیظتر از آب پنیر در تهیه بستنی استفاده میشود.
پنیر سفید میهن - 520 گرم

- وزن520 گرم
- ابعاد بستهبندی9 × 6 × 9.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت22/10014
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیبستهای
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحاتحاوی ویتامین D3 ارزش غذایی محصول در هر 30 گرم: - انرژی: 64 کیلوکالری - قند : 1 گرم - چربی : 5.1 گرم - نمک: 0.89 گرم - اسیدهای چرب ترانس : 0.08 گرم
میتوان آن را در کنار فراوردههای گوشتی یا گوشت مصرف کرد.همچنین مصرف مقادیر زیادی از این پنیر در کشورهای دیگر رواج یافته است و در برخی از شهرها مثل ایتالیا برای تهیه انواع پاستاها نیز از این پنیر استفاده میکنند.در زیر طرز تهیه پیتزا با پارمزان و پنیر را به شما اموزش دادهایم.
دیپ پنیر پارمیسان ماردینی - 100 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
1. فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد یا 360 درجه فارنهایت گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس با استفاده از قلموی مخصوص آشپزی، روغن و پنیر را با هم مخلوط کنید. مواد را در سینی فر ریخته و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و حدود 6 تا 8 دقیقه صبر کنید تا روی پیتزا طلایی رنگ شود. 3. برای این منظور، سس پیتزا را در کاسهای بریزید، خمیر آماده شده را در یک دست بگیرید، روی خمیر را با سس بپوشانید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. سپس پیتزا را از فر خارج کنید. 4. برای تهیه سس پیتزا، سیر خرد شده و پیاز قرمز خرد شده را در یک کاسه بزرگ ریخته ومخلوط کنید.
پنیر تازه موزارلا کاله مدل توپی - 500 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
پنیر سفید لاکتیویا کاله - 400 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
پنیر سفید تازه مانیزان مقدار 400 گرم
مشخصات
مشاهده قیمت
اگر قصد مصرف پنیر پارمسان را دارید پیشنهاد میکنیم پنیر چدار که بسیار پر چرب است و کالری پایینتری نسبت به سایر پنیرها دارد، را انتخاب کنید. پنیر پارمسان از پنیرهایی است که میتوانید به سادگی آن را تهیه کرده و نوش جان کنید.
پنیر کبابی هالومی کاله - 400 گرم

- وزن400 گرم
- ابعاد بستهبندی14×3×10 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/11266
- روش نگهداریفریزر
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپاکتی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحات- شیر پاستوریزه (3/2 درصد) چربی - نمک تصفیه شده خوراکی (یک درصد) - استارتر (مزوفیل) - کلرید کلسیم (E509) (0/015 درصد) - مایه پنیر - نگهداری در فریزر - درصد چربی 28 درصد - درصد پروتئین 22 درصد - انرژی کل در هر 30 گرم پنیر 102/68 کیلوکالری - قند 0/17 گرم - چربی 8/4 گرم - نمک 0/3 گرم - اسیدهای چرب ترانس 0/09 گرم
پنیر ماسکار پونه کاله مقدار 200 گرم

- وزن200 گرم
- ابعاد بستهبندی- سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت-
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلی اتیلن
- میزان چربینسبتا چرب
پنیر گودا کاله مقدار 250 گرم

- وزن250 گرم
- ابعاد بستهبندی14 × 7 × 14 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/10121
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 30 گرم: انرژی: 104 کیلوکالری - قند: 0.6 گرم - چربی: 8.4 گرم - نمک: 0.6 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.07 گرم
پنیر چدار کاله مقدار 250 گرم

- وزن250 گرم
- ابعاد بستهبندی14 × 14 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/10130
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحات- پنیر چدار شامل 31 درصد چربی - ارزش غذایی هر سهم پنیر (30 گرم): انرژی: 114.14 کیلوکالری قند: 0.11 گرم چربی: 9.3 گرم نمک: 0.6 گرم اسیدهای چرب ترانس: 0.08 گرم - ترکیبات: شیر پاستوریزه 3% چربی، نمک تصفیه شده خوراکی 2%، استارتر (مزوفیل)، کلرید کلسیم، نگهدارنده نیترات سدیم ،مایه پنیر و رنگ مجاز خوراکی آناتو
پنیر پنج ستاره آمل گردویی - 200 گرم

- وزن200 گرم
- ابعاد بستهبندی13 × 4 × 9 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/11261
- همراه باگردو
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی هر سهم پنیر(20 گرم): انرژی: 79.62 کیلوکالری - قند: 0.78 گرم - چربی:6.9 گرم - نمک: 0.65 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.06 گرم
پنیر بلوچیز کاله مقدار 250 گرم

- وزن250 گرم
- ابعاد بستهبندی13.9 × 13.8 × 5.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/10665
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحاتپنیر بلوچیز 24 درصد چربی قابل استفاده: - با نان جو و محلی و نان تست - به عنوان طعم دهنده در املت
پنیر سفید میهن مقدار 210 گرم

- وزن210 گرم
- ابعاد بستهبندی8.5 × 6.1 × 4 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت22/10014
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیبستهای
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی محصول در هر 30 گرم: - انرژی: 64 کیلوکالری - قند : 1 گرم - چربی : 5.1 گرم - نمک: 0.89 گرم
پنیر سفید تازه کم چرب روزانه مقدار 210 گرم

- وزن210 گرم
- ابعاد بستهبندی8.5 × 6.5 × 3.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت38/11616
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپاکتی
- میزان چربیکمچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 30 گرم: - انرژی: 40.5 کیلوکالری - قند: 0.03 گرم - چربی: 2.32 گرم - نمک: 0.62 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.02 گرم
پنیر سفید تازه روزانه مقدار 210 گرم

- وزن210 گرم
- ابعاد بستهبندی8.5 × 4 × 4 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت38/10519
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپاکتی
- مواد تشکیلدهندهشیر گاوی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 30 گرم: - انرژی: 58.8 کیلوکالری - قند: 0.06 گرم - چربی: 4.65 گرم - نمک: 0.69 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.05 گرم
پنیر گاو خندان مقدار 240 گرم

- وزن240 گرم
- ابعاد بستهبندی11 × 11 × 3 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت38/11824
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 15 گرم: - انرژی: 29 کیلوکالری - قند: 0.02 گرم - چربی: 3.9 گرم - نمک: 0.12 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.06 گرم
پنیر پنج ستاره آمل کلاسیک - 200 گرم

- وزن200 گرم
- ابعاد بستهبندی13 × 3.5 × 9 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/11244
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی هر سهم پنیر(20 گرم): انرژی: 78.3 کیلوکالری - فاقد قند - چربی:6.9 گرم - نمک:0.2 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.8 گرم
پنیر پنج ستاره آمل زیره - 400گرم

- وزن400 گرم
- ابعاد بستهبندی13 × 6 × 9 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/10018
- همراه بازیره
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربیپرچرب
پنیر سفید تازه روزانه مقدار 515 گرم

- وزن515 گرم
- ابعاد بستهبندی9 × 9 × 7 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت38/10519
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپاکتی
- مواد تشکیلدهندهشیر گاوی
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 30 گرم: - انرژی: 58.8 کیلوکالری - قند: 0.06 گرم - چربی: 4.65 گرم - نمک: 0.69 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.05 گرم
پنیر بوترکیزه کاله مقدار 250 گرم

- وزن250 گرم
- ابعاد بستهبندی13.5 × 13.5 × 4.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/11572
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 30 گرم: - انرژی: 101.16 کیلوکالری - قند: 0.09 گرم - چربی: 9.6 گرم - نمک: 0.6 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.15 گرم - مناسب برای مصرف صبحانه
پنیر پراتو کاله مقدار 250 گرم

- وزن250 گرم
- ابعاد بستهبندی13.9 × 13.8 × 5.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/11902
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلاستیک
- میزان چربیکمچرب
پنیر اسرم کاله مقدار 250 گرم

- وزن250 گرم
- ابعاد بستهبندی14 × 14 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/11264
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربیپرچرب
پنیر گودا پستو قرمز کاله مقدار 250 گرم

- وزن250 گرم
- ابعاد بستهبندی13.9 × 13.8 × 5.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/11901
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلاستیک
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی محصول در هر 30 گرم: - انرژی: 102.3 کیلوکالری - قند : 0.08 گرم - چربی : 8.4 گرم - نمک: 0.6 گرم - اسیدهای چرب ترانس : 0.07 گرم
پنیر سفید ایرانی میهن - 400 گرم

- وزن400 گرم
- ابعاد بستهبندی6.5 × 9.5 × 13.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت22/13143
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلی اتیلن
- مواد تشکیلدهندهشیر گاوی
- میزان چربیکمچرب
پنیر لبنه کالین - 300 گرم

- وزن300 گرم
- ابعاد بستهبندی12 × 12 × 15 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت16/21086
- روش نگهدارییخچال
- نوع بستهبندیبستهای
- میزان چربیپرچرب
پنیر تازه پاستوریزه پگاه - 450 گرم

- وزن450 گرم
- ابعاد بستهبندی7.5 × 10 × 13.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت52/10339
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلی اتیلن
- مواد تشکیلدهندهشیر گاوی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحات- تهیه شده از: شیرتازه گاو، مایه پنیر، استارتر و نمک - حداقل 40% چربی در ماده خشک - تولید به رو ش فیلترسیون
پنیر لبنه آلیما - 750 گرم

- وزن750 گرم
- ابعاد بستهبندی8 × 16.5 × 16.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/14434
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلاستیک
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 30 گرم: انرژی: 74.68 کیلوکالری قند: 1.48 گرم چربی: 5.94 گرم نمک: 0.15 گرم اسیدهای چرب ترانس: 0.089 گرم
پنیر لبنه کیبی مقدار 350 گرم

- وزن350 گرم
- ابعاد بستهبندی6.5 × 8.2 × 11.7 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت38/12253
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلاستیک
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 30 گرم: - انرژی: 66.5 کیلوکالری - قند: 1.2 گرم - چربی: 5.9 گرم - نمک: 0.3 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.13 گرم
پنیر فتا دوشه هراز- 400 گرم

- وزن400 گرم
- ابعاد بستهبندی6 × 6.5 × 12 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت1438/ظ/49
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلی اتیلن
- میزان چربیکمچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 30 گرم: - انرژی: 60.12 کیلوکالری - قند: 0 گرم - چربی: 4.2 گرم - نمک: 0.45 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم
پنیر استیک مدادی کالین مقدار 200 گرم

- وزن200 گرم
- ابعاد بستهبندی13 × 9 × 4 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت16/19383
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییرشتهای
- نوع بستهبندیپلاستیک
- میزان چربینسبتا چرب
پنیر سفید تازه روزانه مقدار 340 گرم

- وزن340 گرم
- ابعاد بستهبندی14 × 4 × 4 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت38/10519
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 30 گرم: - انرژی: 58.8 کیلوکالری - قند: 0.06 گرم - چربی: 4.65 گرم - نمک: 0.69 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.05 گرم
پنیر بلغاری صباح - 400 گرم

- وزن400 گرم
- ابعاد بستهبندی9 × 10.3 × 10.3 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت50/18389
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلاستیک
- مواد تشکیلدهندهشیر گاوی
- میزان چربیپرچرب
پنیر سنتی میهن - 800 گرم

- وزن800 گرم
- ابعاد بستهبندی4 × 6 × 8 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت22/13402
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلاستیک
- میزان چربینسبتا چرب
پنیر استیک مدادی کالین مقدار 200 گرم

- وزن200 گرم
- ابعاد بستهبندی13 × 9 × 4 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت16/19383
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییرشتهای
- نوع بستهبندیپلاستیک
- میزان چربینسبتا چرب
پنیر بف رامک - 400 گرم

- وزن400 گرم
- ابعاد بستهبندی6 × 12 × 12 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت36/10265
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلاستیک
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحات- نسبتا چرب
پنیر پروسس با طعم موزارلا و چدار رنده شده کالین مقدار 1000گرم

- وزن1000 گرم
- ابعاد بستهبندی27 × 8 × 17.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت16/19458
- شکل ماده غذاییرندهشده
- میزان چربیپرچرب
پنیر دیپ چدار کالین - 100 گرم

- وزن100 گرم
- ابعاد بستهبندی6.5 × 7.5 × 4.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت16/21110
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییمایع
- نوع بستهبندیپلی اتیلن
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتدو قاشق غذاخوری پنیر چدار - انرژی:99.96 کیلوکالریی - چربی: 0.96 گرم - قند:9 گرم - نمک: 0.215 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.006 گرم
پنیر لبنه کاله - 1 کیلوگرم

- وزن1000 گرم
- ابعاد بستهبندی13 × 9 × 9 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/12168
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلاستیک
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی هر سهم پنیر(20 گرم): انرژی: 66.48کیلوکالری - فاقد قند - چربی:6 گرم - نمک:0.3 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.07 گرم
پنیر سفید ایرانی پگاه - 400 گرم

- وزن400 گرم
- ابعاد بستهبندی14×7×10 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت21/10276
- ماندگاریسه ماه
- روش نگهدارییخچال
- نوع بستهبندیظرف پلاستیکی
- مواد تشکیلدهندهشیر گاوی
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحات- پروتئین: 12/5 درصد - چربی در ماده خشک: 40 درصد - ساخت ایران - هر برش پنیر سفید ایرانی: 30 گرم انرژی: 60/6 کیلوکالری قند: 0 گرم چربی: 4/8 گرم نمک: 1/9 گرم اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم
پنیر لیقوان ممتاز رامک- 700 گرم

- وزن700 گرم
- ابعاد بستهبندی8.5 × 9.5 × 15.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت21/ظ/1069
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیقوطی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحات- رسیده شده در آب
پنیر لاکتیکی زیارت پگاه مقدار 280 گرم

- وزن280 گرم
- ابعاد بستهبندی6 × 9.5 × 13.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت45/10370
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلی اتیلن
- میزان چربینسبتا چرب
پنیر کبابی هالومی کاله - 200 گرم

- وزن200 گرم
- ابعاد بستهبندی14×3×10 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/11266
- روش نگهداریفریزر
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپاکتی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحات- شیر پاستوریزه (3/2 درصد) چربی - نمک تصفیه شده خوراکی (یک درصد) - استارتر (مزوفیل) - کلرید کلسیم (E509) (0/015 درصد) - مایه پنیر - نگهداری در فریزر - درصد چربی 28 درصد - درصد پروتئین 22 درصد - انرژی کل در هر 30 گرم پنیر 102/68 کیلوکالری - قند 0/17 گرم - چربی 8/4 گرم - نمک 0/3 گرم - اسیدهای چرب ترانس 0/09 گرم
پنیر لبنه کم چرب آنا کاله - 350 گرم

- وزن350 گرم
- ابعاد بستهبندی7.5x9.5x13.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/11161
- نوع بستهبندیپلی اتیلن
- میزان چربیکمچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی هر 30 گرم پنیر: - انرژی: 46.8 کیلو کالری - قند: 1.2 گرم - چربی: 3.6 گرم - نمک: 0.3 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.04 گرم
پنیر سفید ایرانی صباح - 400 گرم

- وزن400 گرم
- ابعاد بستهبندی14×7×10 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت45/10320
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلاستیک
- مواد تشکیلدهندهگاوی
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحاتهر برش پنیر تازه نسبتا چرب (30 گرم) انرژی 54 کیلوکالری قند 0/01 گرم چربی 3/96 گرم نمک 0/69 گرم اسید چرب ترانس 0/16 گرم ترکیبات: شیر پاستوریزه گاو، استارتر، مایه پنیر و نمک - تهیه شده به روش فراپالایش - پاستوریزه و هموژنیزه
پنیر سفید مثلثی روزانه - 240 گرم

- وزن240 گرم
- ابعاد بستهبندی4 × 11 × 11 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت38/13992
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- مواد تشکیلدهندهشیر گاوی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر سهم از مصرف: انرژی: 27.8 کیلوکالری قند: 0.03 گرم چربی: 2.03 گرم نمک: 0.21 گرم اسیدهای چرب ترانس: 0.03 گرم
پنیر کوزه پگاه - 200 گرم

- وزن200 گرم
- ابعاد بستهبندی13 × 9 × 4 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت12/14053
- شکل ماده غذاییرندهشده
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر سهم 30 گرم : انرژی: 77 کیلوکالری قند: 1.1 گرم چربی: 6.3 گرم نمک: 1.2 گرم اسید چرب ترانس: 0 گرم
پنیر ماسکارپونه کاله - 1 کیلوگرم

- وزن1000 گرم
- ابعاد بستهبندی9.5 × 15 × 4 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/13805
- شکل ماده غذاییمایع
- میزان چربیپرچرب
پنیر دیپ چدار کاله - 100 گرم

- وزن117 گرم
- ابعاد بستهبندی4.5x9.5x9.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/15392
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلی اتیلن
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی هر 30 گرم پنیر: - انرژی: 50.7 کیلو کالری - قند: 0.9 گرم - چربی: 3.9 گرم - نمک: 0.36 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.03 گرم
پنیر دیپ پستو کالین - 100 گرم

- وزن100 گرم
- ابعاد بستهبندی8×5×8 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت16/25583
- روش نگهدارییخچال
- همراه باسیر
- نوع بستهبندیظرف پلاستیکی
- مواد تشکیلدهندهگاوی
- میزان چربینیمچرب
- سایر توضیحاتترکیبات: پنیر پارمسان، کره پاستوریزه، پنیر تازه، شیر خشک بدون چربی، ریحان خشک، امولسیفایرهای فسفریک، نمک تصفیه خوراکی، سیر خشک، پایدارکننده (کاراگینان)، رنگ مجاز خوراکی کلوفیل - ساخت ایران - نمک: حداکثر 1.5 درصد - پروتئین: حداقل 12 درصد - چربی: 24 درصد - 100 گرم پنیر پروسس (پارمسان با طعم سیر و ریحان) انرژی: 250 کیلوکالری قند: 1 گرم چربی: 24 گرم نمک: 1.3 گرم اسیدهای چرب ترانس: 0/06 گرم
پنیر سفید مثلثی با سیر و سبزیجات روزانه مقدار 120 گرم

- وزن120 گرم
- ابعاد بستهبندی11 × 11 × 2 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت38/14632
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیبستهای
- مواد تشکیلدهندهشیر گاوی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 15گرم: - انرژی: 27.82 کیلوکالری - قند: 0.03 گرم - چربی: 2.03 گرم - نمک: 0.21 گرم - کربوهیدرات: 0.03 گرم - پرتئین: 2.1 گرم - کلسیوم: 135 میلیگرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.03 گرم - دارای 8 عدد پنیر سفید مثلثی همراه با سیر و سبزیجات
پنیر لیقوان ممتاز رامک- 400 گرم

- وزن400 گرم
- ابعاد بستهبندی8.5 × 8.5 × 8.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت21/ظ/1069
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیقوطی
- میزان چربیکمچرب
- سایر توضیحات- رسیده شده در آب
پنیر لبنه رامک سری 2 ژو - 280 گرم

- وزن280 گرم
- ابعاد بستهبندی4 × 9 × 13 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت36/10907
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیظرف پلاستیکی
- میزان چربیکمچرب
پنیر سفید صباح - 900 گرم

- وزن900 گرم
- ابعاد بستهبندی6 × 17 × 9 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت45/10320
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلاستیک
- مواد تشکیلدهندهشیر گاوی
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحات ارزش غذایی محصول در هر برش 30 گرم: - انرژی: 54 کیلو کالری - قند: 0.01 گرم - چربی: 3.96 گرم - نمک: 0.69 گرم - اسید های چرب ترانس: 0.14 گرم
پنیر موزارلا گیس بافت کالین - 200 گرم

- وزن200 گرم
- ابعاد بستهبندی19 × 4 × 11 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت16/19383
- شکل ماده غذاییرشتهای
- میزان چربیپرچرب
پنیر سفید ایرانی پگاه مقدار 100 گرم

- وزن100 گرم
- ابعاد بستهبندی3 × 7 × 9 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت65/10052
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلی اتیلن
- مواد تشکیلدهندهشیر گاوی
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحات- تهیه شده از: شیرتازه گاو، مایه پنیر، استارتر و نمک - حداقل 25-45% چربی در ماده خشک - تولید به رو ش فیلترسیون - ارزش غذای در هر سهم پنیر (معادل 30 گرم) - انرژی: 59 کیلوکالری - قند: 1 گرم - چربی: 4.5 گرم - نمک: 0.75 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.06 گرم
پنیر لبنه دامداران مقدار 300 گرم

- وزن300 گرم
- ابعاد بستهبندی13 × 5 × 7 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت-
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربیپرچرب
پنیر پروبیوتیک پگاه مقدار 400 گرم

- وزن400 گرم
- ابعاد بستهبندی6.5 × 9.5 × 13.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت21/15544
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحات- ارزش غذایی در 30 گرم: - انرژی: 60.6 کیلوکالری - قند: 1 گرم - چربی: 4.8 چربی - نمک: 0.6 گرم - اسیدهای چرب ترانس 0.06 گرم
پنیر لبنه کیبی مقدار 180 گرم

- وزن180 گرم
- ابعاد بستهبندی3.5 × 8.1 × 12 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت38/12253
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 30 گرم: - انرژی: 66.5 کیلوکالری - قند: 1.2 گرم - چربی: 5.9 گرم - نمک: 0.3 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.13 گرم
پنیر لبنه آنا کاله - 200 گرم

- وزن200 گرم
- ابعاد بستهبندی4 × 9 × 11 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/12168
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلی اتیلن
- میزان چربیپرچرب
پنیر چدار صباح - 240 گرم

- وزن240 گرم
- ابعاد بستهبندی5.5x5.5x12 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت45/13241
- نوع بستهبندیشیشهای
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 30 گرم انرژی : 74 کیلو کالری قند : 0.15 گرم چربی: 6.45 گرم نمک : 0.37 گرم اسید های چرب ترانس : 0.07 گرم
پنیر سفید آمل هراز - 400 گرم

- وزن400 گرم
- ابعاد بستهبندی5.5 × 9 × 14 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/ظ/1015
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر سهم: انرژی: 67.91 کیلوکالری قند: 1.45 گرم چربی: 5.18 گرم نمک: 0.23 گرم اسیدهای چرب ترانس: 0.14 گرم
پنیر وگان آلیما - 250 گرم

- وزن300 گرم
- ابعاد بستهبندی13x9x5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/17048
- نوع بستهبندیخانواده
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 30 گرم انرژی : 58.26 کیلو کالری قند : 1.38 گرم چربی: 3.9 گرم نمک : 0.45 گرم اسید های چرب ترانس : 0.14 گرم
پنیر کم نمک پگاه - 400 گرم

- وزن400 گرم
- ابعاد بستهبندی6×10×14 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت15/13651
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحاتکم نمک - ارزش غذایی هر سهم پنیر معادل (30 گرم) : انرژی: 40.59 کیلوکالری قند: 0.51 گرم چربی: 2.55 گرم نمک: 0.38 گرم اسیدهای چرب ترانس: 0 گرم
پنیر دیپ گودا کاله - 1 کیلوگرم

- وزن1019 گرم
- ابعاد بستهبندی10x15.5x15.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/16914
- نوع بستهبندیپلی اتیلن
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی هر 30 گرم پنیر: - انرژی: 50.7 کیلو کالری - قند: 0.9 گرم - چربی: 3.9 گرم - نمک: 0.36 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.03 گرم
پنیر لیقوان رامک مقدار 700 گرم

- وزن700 گرم
- ابعاد بستهبندی8.5 × 9.5 × 15.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت21/ظ/1069
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیحلبی
- مواد تشکیلدهندهشیر گوسفندی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحات- رسیده شده در آب - تهیه شده از شیر تازه گاو
پنیر رسیده در آب نمک با طعم لیقوانی پگاه مقدار 400 گرم

- وزن400 گرم
- ابعاد بستهبندی9 × 10.5 × 10.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت15/15008
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربینسبتا چرب
- سایر توضیحات- ارزش غذایی در 30 گرم: - انرژی: 74.64 کیلوکالری - قند: 0.21 گرم - چربی: 6 چربی - نمک: 1.05 گرم - فاقد اسیدهای چرب ترانس
پنیر کفیر آلیما مقدار 300 گرم

- وزن300 گرم
- ابعاد بستهبندی14 × 8 × 7 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت49/ظ/1638
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربیکمچرب
- سایر توضیحاتارزش غذایی هر سهم پنیر100 گرم : انرژی: 164.4 کیلو کالری چربی: 12 گرم نمک: 0.8 گرم اسیدهای چرب ترانس: 0.08 گرم
پنیر لبنه پگاه - 750 گرم

- وزن750 گرم
- ابعاد بستهبندی9 × 16 × 16 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت45/11694
- روش نگهدارییخچال
- شکل ماده غذاییقالبی
- نوع بستهبندیپلی اتیلن
- مواد تشکیلدهندهشیر گاوی
- میزان چربیپرچرب
- سایر توضیحات- ارزش غذایی دو قاشق پنیر لبنه ( 30 گرم ) : - انرژی: 67 کیلوکالری - قند: 1.2 گرم - چربی: 5.7 چربی - نمک: 0.17 گرم - اسیدهای چرب ترانس 0.01 گرم
پنیر رسیده سنتی پگاه مقدار 280 گرم

- وزن280 گرم
- ابعاد بستهبندی6 × 9.5 × 13.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت47/14025
- شکل ماده غذاییقالبی
- میزان چربینسبتا چرب
پنیر سفید مثلثی با فلفل سیاه روزانه مقدار 120 گرم

- وزن120 گرم
- ابعاد بستهبندی11 × 11 × 2 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت38/14633
- شکل ماده غذاییقالبی
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 15گرم: - انرژی: 27.8 کیلوکالری - قند: 0.03 گرم - چربی: 2.03 گرم - نمک: 0.21 گرم - کربوهیدرات: 0.03 گرم - پرتئین: 2.1 گرم - کلسیوم: 135 میلیگرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.03 گرم - دارای 8 عدد پنیر سفید مثلثی همراه با فلقل سیاه