راهنمای خرید انواع سالاد الویه آماده و منجمد شده، رستورانی و خوشمزه، الویه با کالباس و مرغ - آموزش طرز تهیه الویه خانگی ساده

خوراکی ها و اقلام مصرفی
سالاد الویه یکی از انواع سالادهای معروف و پرطرفدار در سراسر جهان است که اصالت آن مانند سالاد روسی متعلق به کشور روسیه می باشد. برای تهیه سالاد الویه مجلسی ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را می شوییم، سپس به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک قرار می دهیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سریعتر به صورت آبپز پخته شوند. سینه مرغ را تمیز می کنیم و پوست های اضافی آن را می گیریم، سپس به همراه ۲ لیوان آب، پیاز و مقداری نمک و زردچوبه داخل قابلمه دیگری قرار می دهیم. قابلمه حاوی گوشت مرغ را نیز روی حرارت قرار می دهیم تا گوشت مرغ بپزد.
سالاد الویه کالباس تنو - 200 گرم

- وزن بستهبندی200 گرم
- ابعاد بستهبندی7×10×13 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت56/17057
- سایر توضیحات- ترکیبات: سیبزمینی پخته، خیارشو، کالباس خشک، سس مایونز، سس خردل، هویج پخته شده، فلفل سیاه، نخود فرنگی - در دمای 4 - 6 درجه سانتیگراد نگهداری شود.
پس از اینکه تخم مرغ و سیب زمینی آبپز شدند اجازه می دهیم کمی از حرارت بیفتند و خنک شوند سپس پوست شان را می گیریم. یک کاسه جادار و بزرگ انتخاب می کنیم و سیب زمینی و تخم مرغ را در آن رنده می کنیم. پس از اینکه گوشت مرغ پخت انرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم و به کاسه حاوی سیب زمینی و تخم مرغ اضافه می کنیم. خیار شور را با رنده ریز رنده می کنیم سپس با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم و به دیگر مواد اضافه می کنیم.
سالاد الویه مرغ رباط - 600 گرم

- روش نگهدارییخچال
- وزن بستهبندی600 گرم
- ابعاد بستهبندی18×5×13 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت16/23186
- غذای منجمدالویه
- سایر توضیحات- سیب زمینی، سس مایونز، خیارشور، مرغ، نخود فرنگی، نمک تصفیه
در این مرحله باید نخود فرنگی را آماده کنیم، اگر از نخود فرنگی کنسروی استفاده کنیم که فقط باید آنرا آبکش کرده به دیگر مواد اضافه کنیم. اگر نخود فرنگی خام داریم باید با مقداری آب و نمک آنرا بپزیم سپس به دیگر مواد اضافه کنیم. حالا باید سس سالاد را درست کنیم؛ برای این منظور سس مایونز را به همراه آبلیمو ، فلفل سیاه و کمی نمک در یک کاسه کوچک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس به سالاد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد.
سالاد الویه مرغ تنو - 200 گرم

- وزن بستهبندی200 گرم
- ابعاد بستهبندی3×12.5×15 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت56/17053
- سایر توضیحات- ترکیبات: سیبزمینی پخته، خیارشو، سینه مرغ پخته شده، سس مایونز، سس خردل، هویج پخته شده، فلفل سیاه، نخود فرنگی - در دمای 4 - 6 درجه سانتیگراد نگهداری شود.
پس از اینکه سالاد آماده شد انرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس روی آنرا با یک سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سالاد جا بیفتد. اگر می خواهید سالاد شما خوشمزه تر شود بهتر است از روز قبل آنرا درست کنید و در یخچال قرار دهید.
سالاد الویه مرغ فارسی - 900 گرم

- وزن بستهبندی900 گرم
- ابعاد بستهبندی5 × 14 × 24 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت34/19363
- غذای منجمدالویه
سالاد الویه کالباس فارسی 250 گرم

- وزن250 گرم
- وزن بستهبندی275 گرم
- ابعاد بستهبندی3.5 11 × 18 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت34/17261
- غذای منجمدالویه
- سایر توضیحات- یک دوم بسته سالاد الویه (125گرم): - انرژی: 214 کیلو گالری - قند: 2.63 گرم - چربی: 16.25 گرم - نمک: 1.33 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.01
ساندویچ الویه مرغ فارسی - 200 گرم

- روش نگهدارییخچال
- وزن بستهبندی200 گرم
- ابعاد بستهبندی24×5×11 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت34/20766
- غذای منجمدالویه
- سایر توضیحات- چربی 15 گرم - نمک 1 گرم
ساندویچ الویه کالباس فارسی - 200 گرم

- روش نگهدارییخچال
- وزن بستهبندی200 گرم
- ابعاد بستهبندی24×5×11 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت34/20765
- غذای منجمدالویه
- سایر توضیحات- چربی 15 گرم - نمک 1 گرم
ساندویچ الویه کالباس فارسی - 200 گرم

- روش نگهدارییخچال
- وزن بستهبندی200 گرم
- ابعاد بستهبندی24×5×11 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت34/20765
- غذای منجمدالویه
- سایر توضیحات- چربی 15 گرم - نمک 1 گرم
سالاد الویه مرغ فارسی - 250 گرم

- وزن بستهبندی250 گرم
- ابعاد بستهبندی 3.5 × 11 × 17.5 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت34/19363
- غذای منجمدالویه
- سایر توضیحات- یک دوم بسته سالاد الویه (125 گرم): - انرژی: 216 کیلو گالری - قند: 1.31 کرم - چربی: 16.05 گرم - نمک: 0.79 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.04