راهنمای خرید انواع نان فانتزی و نان صبحانه، نان های روغنی و سبوس دار و رژیمی به همراه دستور العمل پخت انواع نان در خانه

خوراکی ها و اقلام مصرفی
نان یکی از اصلیترین مواد غذایی در سبد غذایی مردم جهان است. نان در انواع مختلفی تولید میشود که هر کدام از آنها خواص و ویژگیهای خاص خود را دارند. در این مقاله به بررسی انواع نان فانتزی و نان صبحانه و نکات مهم در خرید آنها میپردازیم.
مشخصات
مشخصات
مشخصات
مشخصات
مشخصات
مشخصات
مشخصات
مشخصات
مشخصات
مشخصات
مشخصات
مشخصات
مشخصات
مشخصات
انواع نان فانتزی
نان برگر سه نان - 300 گرم

- وزن300 گرم
- وزن بستهبندی350 گرم
- ابعاد بستهبندی30×10×6 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت56/16254
- مواد تشکیلدهندهآرد گندم
- ویژگی نانبدون جوش شیرین
- نوع نانباگت
- سایر توضیحات- فاقد جوش شیرین و مواد نگهدارنده - دارای سه عدد نان درون بسته بندی مجموع 300 گرم
نان فانتزی به نانهایی گفته میشود که به روش صنعتی و با استفاده از مواد اولیه متنوعی مانند آرد، شیر، تخم مرغ، شکر، روغن و... تولید میشوند. این نانها معمولاً دارای شکل و ظاهری زیبا و متنوع هستند و از آنها برای صبحانه، عصرانه و میان وعده استفاده میشود.
نان هات داگ سه نان - 460 گرم

- وزن360 گرم
- وزن بستهبندی400 گرم
- ابعاد بستهبندی30×10×6 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت56/16254
- مواد تشکیلدهندهآرد گندم
- ویژگی نانبدون جوش شیرین
- نوع نانباگت
- سایر توضیحات- فاقد جوش شیرین و مواد نگهدارنده - دارای 4 عدد نان درون بسته بندی مجموع 360 گرم
برخی از انواع نان فانتزی عبارتند از:
- نان باگت: این نان از محبوبترین انواع نان فانتزی است که دارای بافتی نرم و لطیف است. نان باگت معمولاً به صورت برشهای طولی عرضه میشود و برای تهیه ساندویچ، هات داگ و... استفاده میشود.
نان همبرگر نان آوران بسته یک عددی

- وزن90 گرم
- وزن بستهبندی100 گرم
- ابعاد بستهبندی- سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت56/17059
- مواد تشکیلدهندهگندم
- نوع نانباگت
- سایر توضیحات - انرژی: 145.08 کیلوکالری - قند: 1.4 گرم - چربی: 2.72 گرم - نمک: 0.29 گرم - اسید چرب ترانس: 0 گرم
- نان تست: این نان نیز از دیگر انواع محبوب نان فانتزی است که دارای بافتی خشک و ترد است. نان تست معمولاً برای تهیه انواع صبحانههای سرد مانند املت، تخم مرغ و... استفاده میشود.
نان برونسی نان آوران بسته چهار عددی

- وزن بستهبندی200 گرم
- شماره پروانه بهداشت56/20753
- مواد تشکیلدهندهگندم
- ویژگی نانساده
- نوع نانباگت
- سایر توضیحاتیک برش نان حجیم 50 گرم محتوی: - انرژی: 145 کیلوکالری - قند: 1.40 گرم - چربی: 2.72 گرم - نمک: 0.36 گرم - اسید چرب ترانس: 0 گرم
- نان کروسان: این نان دارای بافتی کرکی و شیرین است و معمولاً به عنوان یک میان وعده یا صبحانه سرو میشود. نان کروسان را میتوان به صورت ساده یا با طعمهای مختلف مانند شکلات، گردو، توت فرنگی و... تهیه کرد.
نان هات داگ نان آوران مقدار 200 گرم

- وزن200 گرم
- وزن بستهبندی205 گرم
- ابعاد بستهبندی20 × 20 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت56/17059
- همراه باکنجد
- مواد تشکیلدهندهگندم
- نوع نانباگت
- سایر توضیحات- ارزش غذایی محصول : - انرژی: 145.08 کیلو کالری - قند: 1.4 گرم - چربی: 2.72 گرم - نمک: 0.29 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.03 گرم
- نان شیرین: این نان دارای بافتی نرم و شیرین است و معمولاً به عنوان یک صبحانه یا میان وعده سرو میشود. نان شیرین را میتوان به صورت ساده یا با طعمهای مختلف مانند شکلات، عسل، گردو و... تهیه کرد.
نان باگت لقمه ای - بسته 5 عددی

- وزن200 گرم
- وزن بستهبندی گرم
- ابعاد بستهبندی سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت
- مواد تشکیلدهندهآرد گندم
- ویژگی نانساده
- نوع نانباگت
- نان حجیم: این نان دارای حجمی بزرگ و بافتی نرم و لطیف است. نان حجیم معمولاً به عنوان یک صبحانه یا میان وعده سرو میشود.
نان باگت بامبو - 280 گرم بسته 2 عددی

- وزن280 گرم
- وزن بستهبندی300 گرم
- ابعاد بستهبندی7 × 7 × 12 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت56/21932
- مواد تشکیلدهندهگندم
- ویژگی نانساده
نکات مهم در خرید نان فانتزی
- به تاریخ تولید و انقضا نان توجه کنید. نانهای فانتزی معمولاً دارای تاریخ انقضای کوتاهی هستند، بنابراین باید در هنگام خرید به این موضوع توجه کنید.
نان ميني باگت بامبو 180 گرم - بسته 2 عددی

- وزن180 گرم
- وزن بستهبندی200 گرم
- ابعاد بستهبندی7 × 7 × 12 سانتیمتر
- شماره پروانه بهداشت56/21932
- مواد تشکیلدهندهگندم
- ویژگی نانساده
- به ظاهر نان توجه کنید. نان باید دارای ظاهری سالم و بدون کپک باشد.
- به بافت نان توجه کنید. بافت نان باید نرم و لطیف باشد و نباید خشک یا سفت باشد.
نان نیم باگت کنجدی 2 عددی نان سحر - 260 گرم

- وزن بستهبندی260 گرم
- شماره پروانه بهداشت16/16115
- مواد تشکیلدهندهآرد گندم
- ویژگی نانساده
- نوع نانباگت
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 50 گرم انرژی : 146.26 کیلو کالری قند : 0.72 گرم چربی: 0.53 گرم نمک : 0.49 گرم اسید های چرب ترانس : 0.01 گرم
- به وزن نان توجه کنید. وزن نان باید متناسب با قیمت آن باشد.
انواع نان صبحانه
نان صبحانه به نانهایی گفته میشود که معمولاً برای صبحانه مصرف میشوند. این نانها معمولاً دارای بافتی نرم و لطیف و طعمی شیرین یا شور هستند.
نان همبرگر فرانسوی 2 عددی نان سحر - 160 گرم

- وزن بستهبندی160 گرم
- شماره پروانه بهداشت16/16115
- مواد تشکیلدهندهآرد گندم
- ویژگی نانساده
- نوع نانباگت
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر 50 گرم انرژی : 146.26 کیلو کالری قند : 0.72 گرم چربی: 0.53 گرم نمک : 0.49 گرم اسید های چرب ترانس : 0.01 گرم
برخی از انواع نان صبحانه عبارتند از:
- نان تست: این نان از محبوبترین انواع نان صبحانه است که دارای بافتی خشک و ترد است. نان تست را میتوان به صورت ساده یا با طعمهای مختلف مانند شکلات، گردو، توت فرنگی و... تهیه کرد.
نان ساندویچ چاودار سه نان مقدار 300 گرم

- وزن بستهبندی300 گرم
- شماره پروانه بهداشت56/17695
- همراه باسبوس
- مواد تشکیلدهندهگندم
- ویژگی نانساده
- نوع نانباگت
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر سهم نان: - انرژی: 369 کیلوکالری - قند: 0 گرم - چربی: 2.5 گرم - نمک: 1.08 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.15 گرم - ترکیبات: - آرد چاودار، آب، نمک، خمیر مایه، کره گیاهی، آرد گندم - با استفاده از فرآیند پیشرفته تولید و تخمیر، نان تولید شده بسیار مغذی است و قابلیت هضم بالایی پیدا می کند. - برای بیماران دیابتی گزینه مناسب تری نسبت به نان گندم به شمار می رود. - نان ساندویچ چاودار سرشار از فیبر و در بهبود عملکرد سیستم گوارشی موثر است.
- نان شیرین: این نان دارای بافتی نرم و شیرین است و معمولاً به عنوان یک صبحانه یا میان وعده سرو میشود. نان شیرین را میتوان به صورت ساده یا با طعمهای مختلف مانند شکلات، عسل، گردو و... تهیه کرد.
- نان حجیم: این نان دارای حجمی بزرگ و بافتی نرم و لطیف است. نان حجیم معمولاً به عنوان یک صبحانه یا میان وعده سرو میشود.
نان شیرمال سه نان مقدار 340 گرم

- وزن بستهبندی340 گرم
- شماره پروانه بهداشت56/11470
- همراه باسبوس
- مواد تشکیلدهندهگندم
- ویژگی نانشیرمال
- نوع نانباگت
- سایر توضیحاتارزش غذایی در هر سهم نان: - انرژی: 213 کیلوکالری - قند: 32.7 گرم - چربی: 7 گرم - نمک: 0.34 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.15 گرم - ترکیبات: - آرد گندم سبوسدار، آب، نمک، خمیر مایه، کره گیاهی، شکر، شیرخشک، تخممرغ، زعفران - شيرمال از نان های سنتي ايران مي باشد كه داراي طعمي شيرين، بافتي نرم و دلپذير است. نان شيرمال برای وعده صبحانه و ميان وعده مناسب است. - مغز این نان بسیار مغذی است و به علت فرآیند پیشرفته تولید و تخمیرو پخت کامل، قابلیت هضم راحتی دارد و در معده ایجاد ترشی نمی کند . - این نان به علت وجود تخم مرغ و شیر خشک، خصوصاً برای کودکان بسیار مفید است. - حاوی ویتامین های گروه (B) است.
- نان فرانسوی: این نان دارای بافتی نرم و لطیف است و معمولاً به صورت برشهای طولی عرضه میشود. نان فرانسوی را میتوان به صورت ساده یا با طعمهای مختلف مانند شکلات، پنیر و... تهیه کرد.
نان ساندویچ سه نان مقدار 300 گرم

- وزن بستهبندی300 گرم
- شماره پروانه بهداشت56/16254
- مواد تشکیلدهندهگندم
- ویژگی نانساده
- نوع نانباگت
- سایر توضیحاتارزش غذایی محصول در هر عدد نان: - انرژی: 363 کیلوکالری - قند : 3.2 گرم - چربی : 2.1 گرم - نمک: 1.15 گرم - اسیدهای چرب ترانس : 0.07 گرم - این نان بسیار نرم و انعطاف پذیر می باشد و به داشتن سطح ترد و طعم مطبوع معروف است. - به علت فرآیند تولید و تخمیر کامل، قابلیت هضم راحتی دارد، املاح مغذی وکلسیم موجود در این نان؛ کاملاً جذب بدن می شوند.
- نان کروسان: این نان دارای بافتی کرکی و شیرین است و معمولاً به عنوان یک صبحانه یا میان وعده سرو میشود. نان کروسان را میتوان به صورت ساده یا با طعمهای مختلف مانند شکلات، گردو، توت فرنگی و... تهیه کرد
سحر برگر نان سحر - 85 گرم

- وزن بستهبندی97 گرم
- شماره پروانه بهداشت16/16143
- مواد تشکیلدهندهگندم
- ویژگی نانساده
- نوع نانباگت
- سایر توضیحاتاین نان به صورت برش خورده میباشد. ارزش غذایی در هر 50 گرم: - انرژی: 153.6 کیلوکالری - قند: 4.8 گرم - چربی: 3 گرم - نمک: 0.5 گرم - اسیدهای چرب ترانس: 0.006 گرم