کنگر چیست - آشنایی با انواع کنگر کوهی و خار دار و کنگر فرنگی، مضرات و مزایای استفاده از کنگر - راهنمای خرید بذر کنگر فرنگی

کنگر چیست - آشنایی با انواع کنگر کوهی و خار دار و کنگر فرنگی، مضرات و مزایای استفاده از کنگر - راهنمای خرید بذر کنگر فرنگی

خوراکی ‌ها و اقلام مصرفی

با ما همراه شوید و از دستور پخت خورش کنگر با رب انار خوشمزه نهایت استفاده را ببرید. قبل از شروع بحث در مورد خواص کنگر باید بدانید که این گیاه از لحاظ طب قدیم ایران گرم و تر است. در طب قدیم ایران، کنگر را دارای خاصیت سرد کنندگی می دانند یعنی هضم غذا را آسان می کند و در افزایش اشتها موثر است. کنگر به صورت خام و پخته در درمان انواع بیماری های کبد، ریه، لوزالمعده و اسهال های خونی و همچنین برای درمان سرماخوردگی به صورت دم کرده و یا جوشانده مفید است.

بذر کنگر فرنگی پاکان بذر

بذر کنگر فرنگی پاکان بذرمشخصات
  • ابعاد بسته‌بندی18 × 13 سانتی‌متر
  • خلوص99
  • عمق لازم برای کاشت2 تا 3 سانتی متری سطح خاک
  • فصل کاشتبهار
  • قوه نامیه84 درصد
  • نوع گیاهسبزیجات
  • وزن بسته بندی13 کیلوگرم
مشاهده قیمت

کنگر یا کنگرفرنگی یکی از سبزی های خانواده کدوی‌ها است که انواع مختلفی دارد. برای تهیه خورش کنگر ابتدا باید دقت کرد که ساقه و برگ های کنگرها آسیب ندیده باشند و ساقه آن ها هنگام خرد شدن از هم جدا نشود. در اینجا طرز تهیه چند نمونه از این خورش لذیذ و ساده را تقدیم تان می کنیم. کنگر را حتما در فصل تابستان می توانید پیدا کنید.

بذر کنگر فرنگی گرین سید مدل BZG172

بذر کنگر فرنگی گرین سید مدل BZG172مشخصات
  • ابعاد بسته‌بندی1×10×13 سانتی‌متر
  • خاک مناسب برای کاشتخاک باغچه
  • خلوص99
  • عمق لازم برای کاشت2 برابر قطر بذر
  • فصل کاشتبهار
  • فضای پیشنهادی برای کشت2 متر مربع
  • فضای مورد استفادهباغچه,زمین زراعی
  • قوه نامیه85 درصد
  • مقدار آب مورد نیازمرطوب تا زمان جوانه زنی
  • نوع گیاهسبزیجات
  • وزن بسته بندی10 کیلوگرم
مشاهده قیمت

در این مقاله قصد داریم به طور کامل با انواع خورش کنگر و خواص آن آشنا شویم. کنگر یکی از انواع گیاهان کوهی است. کنگر نام گیاهی علفی و بوته ای با گل های قرمز و گاهی آبی که دارای برگ و ساقه‌های بزرگ و ریز است. این گیاه بومی اروپا و آسیا است. در تمام جهان به عنوان علف هرز مزارع، باغ ها  می باشد. این گیاه در مناطق شمالی ایران به وفور وجود دارد و به دلیل طعم و بوی متفاوت خود، از خوراک‌های پرطرفدار ایرانیان است.

بذر کنگر فرنگی پاکان بذر اصفهان کد PBF-55

بذر کنگر فرنگی پاکان بذر اصفهان کد PBF-55مشخصات
  • سایر توضیحاتبسته بندی مقاوم در برابر نور و رطوبت بسته بندی پرس شده و دارای زیپ کیپ به منظور استفاده مجدد مقرون به صرفه ارگانیک خواص کنگر فرنگی : کمک به درمان کبد چرب هپاتیت بیماری های التهابی روده دردهای روماتیسمی افزایش نیروی جنسی درمان وزوز گوش رفع سرگیجه و سر درد درمان نقرس
  • ابعاد بسته‌بندی1 × 18 × 13 سانتی‌متر
  • خاک مناسب برای کاشتخاک سبک و غنی
  • خلوص95
  • دمای مناسبنور فراوان و هوای گرم درجه سانتی‌گراد
  • عمق لازم برای کاشت3 الی 5 سانتی متر
  • فصل کاشتبهار
  • فضای پیشنهادی برای کشت2 متر مربع
  • فضای مورد استفادهگلدان ، زمین زراعی ، باغچه
  • قوه نامیه85 درصد
  • مقدار آب مورد نیازکم
  • نوع گیاهگیاه دارویی
  • وزن بسته بندی22 کیلوگرم
مشاهده قیمت

قسمت بالای میوه سبز روشن و گوشت آن سفید مایل به زرد است. کنگر به رنگ‌های مختلفی مانند بنفش، سیاه، سفید و زرد یافت می شود و طعم آن در افراد مختلف به گونه‌ای متفاوت است. این گیاه در طب گیاهی دارای اثرات بسیار مفیدی است. کنگر در درمان یرقان به دلیل خاصیت مدر بودن بسیار مفید است. این میوه دارای مواد معدنی بسیار زیاد و ویتامین C است که باعث قوی شدن قلب و درمان سرماخوردگی میشود.برای اینکه از خواص کنگر مطلع شوید با ما همراه باشید. شاید باورتان نشود که یک کنگر کوچک می‌تواند تا چه حد در رژیم لاغری موثر باشد. کنگر حاوی مواد معدنی زیادی است که به بدن شما کمک می‌کنند تا پروتیین‌ها، فیبر، ویتامین های A ، C و E را ذخیره کند. از جمله موادی که می‌توانید در این خورش خوشمزه از آن‌ها استفاده کنید می‌توانیم به بورانی کنگر، کنگر برگ، کنگر سنگی، کنگر رشتی و کنگر سفید اشاره کنیم که همه آن ها خاصیت درمانی نیز دارند. یکی از خواص کنگر خاصیت سم زدایی و تصفیه کنندگی آن می باشد.

زمانی که از کنگر استفاده می کنید باعث دفع سموم از بدن شما خواهد شد. کنگر یک گیاه معطر است که معمولا در کوه های آلپ کشور فرانسه رشد می کند. کنگر ریشه های گوشتی دارد که بعد از برداشت توسط کارگران خرد و برای خوردن به نقاط مختلف برده می شود. این گیاه را معمولا در فصل بهار می خورند. کنگر هم مثل همه گیاهان دارای خواص بی شماری است .

 خورش کنگر علاوه بر اینکه طعم و عطر بسیار خوبی دارد به دلیل وجود  فواید بسیار زیادی هم برای بدن دارد. همچنین شما می توانید به عنوان پیش غذا در مهمانی و مراسم مختلف مانند مراسم تولد استفاده کنید.کنگر خرد شده، رب انار، رب سیب، آب انار، خلال بادام، خلال پرتقال، پودر لیمو عمانی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. وقتی که جوشید، حرارت را کم کرده و صبر کنید به مدت 30 دقیقه به آرامی بپزد. سپس آن را از روی حرارت برداشته و کمی روغن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، مخلوط کنگر را از روی حرارت برداشته، تخم گشنیزها و شوید را به آن اضافه کرده و با یک قاشق چوبی خوب هم بزنید. خورش کنگر خوشمزه را می توانید با پلو و نان خورش صرف کنید

از کنگر در خورشت های محلی بسیاری استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای 4 نفر خورش کنگر تهیه نمایید.  ابتدا باید گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کرده و مدتی صبر کنیم تا گوشت نرم شود و سپس آن را به اندازه دلخواه برش بزنیم. اکنون هر 4 قسمت گوشت چرخ کرده را در دست به شکل بیضی ریز می کنیم و روی گوشت‌ها را با پیاز رنده شده می‌پوشانیم و آن‌ها را در روغن سرخ می کنیم تا رنگ آن تغییر کند. در این مرحله رب گوجه فرنگی را در نصف استکان آب جوش حل کرده و کمی به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم تا به گوشت مزه دهد. پس از این که رنگ گوشت تغییر کرد نمک، فلفل و ادویه‌ها را به آن اضافه می‌کنیم. حرارت زیر خورش باید ملایم باشد و هرازگاهی به آن سر زد. پس از این که گوشت‌ها کاملا سرد شدند آن‌ها را به قطعات یک سانتی متری برش میدهیم.طرز تهیه خورش کنگر از این قرار است که ابتدا باید کنگر‌ها را چرخ کرد و کاملا له کرد. در مرحله بعدی پیاز را به همراه روغن سرخ کنید. سپس هویج و کرفس را هم جداگانه به مواد قبلی اضافه کنید. اگر کرفس را از قبل به صورت ریز خرد کرده‌اید ابتدا در روغن سرخ کنید و بعد به مواد اضافه کنید. حالا گوشت را به صورت ورقه ای نازک برش زده و به مواد اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن یک لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود. در این فاصله زردچوبه و نمک را هم اضافه کنید. اکنون نوبت به اضافه کردن گوجه فرنگی است. بعد از گذشت یک ساعت از آماده شدن مواد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. گوشت نباید خیلی ریز باشد زیرا باعث می شود که خورش کنگر جا بیفتد.. سپس مواد را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن را با یک لیوان آب و کمی نمک و زرد چوبه بپوشانید و در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 1 ساعت.در واقع این خورش در کنار انواع خورش‌ها به یکی از غذاهای اصلی ما تبدیل شده است. خورش کنگر از غذاهایی است که در اکثر شهرهای ایران طبخ می‌شود. بنابراین اگر شما هم دوست دارید این خورش خوش طعم را در منزل بپزید به شما پیشنهاد می کنیم که این خورش را در منزل تهیه نمایید. از مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه خورش کنگر میتوان به سیب زمینی، پیاز، روغن، نمک، فلفل، دارچین، زیره، زردچوبه و برگ بو اشاره کرد. قبل از شروع کار در تهیه خورش کنگر باید سیب زمینی ها را شسته، پس از خشک کردن، به صورت حلقه حلقه برش بزنید. پس از برش زدن، آنها را درون قابلمه قرار دهید و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. به ازای هر سینه مرغ به ازای هر نفر یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود. پس از سرخ شدن پیازها آنها را از روغن خارج کنید. (میتوانید مقداری زعفران را نیز در روغن بریزید و به مرغ اضافه کنید تا عطر زعفران به غذا اضافه شود) .